Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 45 dni temu Posty: 941 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Włosy: brunetka
Stan: panna
Partner: <3
Wysłany: 2008-10-12, 15:21
krowka17, podaj tytulik...bo mi w ucho wpadła
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 45 dni temu Posty: 941 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Włosy: brunetka
Stan: panna
Partner: <3
Wysłany: 2008-10-12, 15:25
krowka17, oki,dziękóweczka...już szukam
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 413 dni temu Posty: 5567 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-10-14, 21:08
a mi sie coraz bardziej podoba nowa Leona Lewis
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-10-15, 22:32
alez ona tym tylkiem wymiata - skubana
Wzrost: 167 cm
Włosy: Brąz w porywach do rudego;)
Stan: narzeczona;-)
Partner: Krzyś
Wysłany: 2008-10-15, 23:24
Ja ostatnio świruję na punkcie soundtracku ze Step up 2, a w szczególności za tą piosenką:
http://mymycek.wrzuta.pl/...e_streets_salsa do której tańczą w filmie gorącą salsę. Bardzo pozytywnie nastraja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum