Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 245 dni temu Posty: 3135 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-05, 07:59
malutka-iwona, bardzo lubię ten kawałek
Działa na mnie pozytywnie, gdy mam podły nastrój, lub gdy jestem zła...jak kilka innych piosenek, które gra Metallica...
Jestem dziwnie skonstruowana, bo uspokaja mnie Metallica właśnie i Rage Agaimst The Machine...
_________________ Kryzys wartości, bankructwo idei - czyli ogólnie do dupy jest...
Kahela, ja kocham ten zespół, ale mój mąż nie cierpi takiej muzyki. Jak jestem zła, to puszczam sobie muzykę na "całą pare" i Damian wie, że bez kija nie podchodz!
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 281 dni temu Posty: 1399 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-09-05, 14:08
tuptunio napisał/a:
to jakaś debilna piosenka
e tam debilna
wesolutka na rozluźnienie nutka
[ Dodano: 2008-09-05, 15:11 ] malutka-iwona, co do metalicy to ten kawałek mnie drażni, bowiem mój kolega gra go na gitarze za każdym razem kiedy się spotykamy
Jak mawiamy "wieczór bez Nothing Else Matters to wieczór stracony"
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-05, 16:43
malutka-iwona, śliczne ale mam jeszcze jedną metallicy co ją kocham ale tytułu sobie teraz nie przypomnę.... tyle emocji wspomnień i łez .....
malutka-iwona napisał/a:
Jak jestem zła, to puszczam sobie muzykę na "całą pare" i Damian wie, że bez kija nie podchodz!
robie dokładnie tak samo .... i odrazu mi lepiej ......mój eks mnie nauczył słuchać tego i tak mi zostało chociasz to już tyle czasu ale od tego czasu zaraziałam sie miłością do tej muzyki piękna ...........
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum