Informacje: Dołączyła 414 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-02, 21:53 a ja słucham wszystkiego jak leci
ale najbardziej lubie Within temptation i japoński pop uwielbiam Utadę Hikaru, Maye Sakamoto , Tamaki Nami i jeszcze kilka innych wykonawczyn i zespołów
U mnie zazwyczaj radio gra 24h/dobę Ale moja muzyka to polskie brzmienie, wszelkiego typu, ze wskazaniem na rock, mocniejszy pop, muzyczka z lat 80, 90.
Profil:
Wysłany: 2007-06-04, 21:00
] to wszystko jakieś japońskie tak? bo ja się nie znam [/quote] jo mam hopla na punkcie tego kraju wiec i muzyki posmakowac musialam wszystko made in Japan jakby ktoras chciała tez posłuchac to spr kilka linkow zamiescic moze nie sa to te moje ulubione ale na razie tylko te znalazlam:
Profil:
Wysłany: 2007-06-12, 21:20
a ten kowboj 3majacy sie ...drazka hahahahaha tzn siodla hahahaha czy tylko ja mam kudłate mysli jak na to patrze ?? hahahahaha no dobra dobra glodnemu zawsze chleb na mysli hahahaha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum