Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 215 dni temu Posty: 534 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-07-22, 02:20
cerrata napisał/a:
nie słyszałam i boję się usłyszeć
Goraco NIE polecam
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Ja jestem fanką szeroko pojętego jazzu, szczególnie Milesa Davisa i Krzysztofa Komedy. Ale lubię też bardziej "współczesnych", np. Tomasza Stańko albo Leszka Możdżera
Kahela, no cóż, ja np nie kumam muzyki poważnej A poza tym jazzu są różne odmiany, jakieś konceptualne brzdąkania są trudne w odbiorze, ale lekkich (jak to ujęła ładnie Olciiia ), nie angażujących po prostu się włącza i słucha robiąc coś innego. Relaksująca muzyka
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 281 dni temu Posty: 7244 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-22, 15:57
słonko napisał/a:
nie angażujących po prostu się włącza i słucha robiąc coś innego. Relaksująca muzyka
o wlasnie to nawet w rozmowie nie przeszkadza a wrecz ja umila ja tu akurat taki zywszy kawalek dalam ale piosenki tego wykonawcy sa super bardzo lubie...
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 181 dni temu Posty: 3303 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-26, 10:12
http://youtube.com/watch?v=rguEb9VQeLI
mmmmrrr szaleje za tym gosciem jasnym co spiewa!!! przez to piosenka mi sie tez podoba:D boskieee....chociaz stare...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum