Informacje: Dołączyła 338 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 14:44 Musicale
Chyba jeszcze nie było takiego tematu
Ja osobiście bardzo lubię musicale, choć nie wszystkie - niektóre wydają mi się takie zbyt kiczowate. Mam jeden, który kocham po prostu - jest to "Upiór w operze". Niedawno się dowiedziałam, że będą go wystawiać w teatrze Roma i już sobie ząbki ostrzę
Informacje: Dołączyła 404 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 15:28
eeeee...to ja jestem strasznie zacofana...a moze do przodu kiedys "koty" chciałam oglądnąć a jedyne co obejrzałam do tej pory to "High School Musical" hyhyhyhy
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 273 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 15:54
Cytat:
ja też ale jest super, mimo tego, że to niby dla dzieci, to ja jestem zachwycona zdolnościami muzycznymi tych aktorów
Mój 11 letni syn i 6 letnia córcia szaleją za tym musicalem. Na okrągło oglądają,słuchają ,uczą się tańczyć. Moja córcia przeżywa swoją pierwszą miłość do Corbina Blue z tego filmu. Przyznam że mi też się podoba. I musical i Corbin..................
Informacje: Dołączyła 338 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 22:02
High School Musical oglądałam, bo mnie "zmusiła" moja 13-letnia uczennica Cały czas o nim gadała, no i tłumaczyłyśmy razem piosenki I nawet mi się spodobał.
Madziaru, ja Metro też znam Koty mi się jakoś nie podobały. O, i jeszcze strasznie lubię Skrzypka na dachu
W ogóle to ja wszystkie musicale widziałam tylko w TV lub na DVD, nigdy nie byłam na żadnym w teatrze Ale tego Upiora to już nie odpuszczę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum