Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Przyłącz się do najsilniejszego trendu na świecie - wellness

Poprzedni temat :: Następny temat
mtv uczy jak byc gejem
Autor Wiadomość
tatae

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-02-28, 18:13   mtv uczy jak byc gejem

Cytat:
Małżeństwo gejów Rick i Steve będzie od maja zabawiać widzów polskiego MTV. Razem z nimi wystąpią dwie lesbijki starające się o adopcję dziecka i kolejna para gejów - tym razem jeden z nich chory będzie na AIDS. A wszyscy, w kreskówce "Najszczęśliwsi geje pod słońcem", przekonywać będą, że żyje im się wspaniale.

Animowani geje - wyglądający jak postacie z klocków Lego - mają, jak podaje MTV, walczyć ze stereotypami.

"Serial nie zawiera kontrowersyjnych treści" - zapewniają twórcy animacji. Jednak zaraz dodają, że opowiada on m.in. o parze gejów, w której jeden z partnerów jest nosicielem AIDS oraz o parze lesbijek, które chcą mieć dziecko.

"Tym, co zadecydowało w dużej mierze o zakupie kreskówki, jest nie tyle sama tematyka poruszana w serialu, ale fakt, że jest on naprawdę świetnie napisany i bardzo zabawny. Podobała nam się również wizualna strona serialu - konwencja klocków lego kontrastująca z poważnymi problemami pary gejów" - mówi Monika Chojnacka-Maścianica, szefowa kanałów muzycznych w MTV Networks Polska.

"Zawsze podkreślamy, że nie dyskryminujemy naszych widzów, a wręcz przeciwnie - pokazujemy ich życie takim, jakim jest naprawdę. Również, gdy bohaterami są osoby o innej orientacji seksualnej" - dodaje.

Polskie MTV zastanawia się też nad emisją programu, w którym polscy geje ujawnialiby swe skłonności na antenie, na oczach swych rodzin.

jak dla mnie mtv to porazka, niby kanal muzyczny a trafic tam na muzyke to trzeba miec farta... no i w dodatku te programy dla pustych amerykanow... typu moja slodka 16 gdzie dziewczynka jak nie dostanie bmw za kupe kasy to nienawidzi rodzicow.. brak slow do kogo sa kierowane te porgramy ? polska to nei ameryka !!

REKLAMA

DJ Cerrata 
borelop !

Informacje:
Dołączyła 323 dni temu

Profil:
Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-02-28, 20:40   

co za kretyństwo...
brak słów na prawdę..
ręce mi opadają już jak słyszę takie rzeczy...

Madae 

Informacje:
Dołączyła 350 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-28, 22:54   

a mi sie podoba :D hehehehe i lubie te puste amerykańdżańskie programy jak np "penetratorów" czy "date my mom" hehehehe

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 348 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-28, 23:34   

Fajnie, gejoza się szerzy :roll: ;-)

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 285 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-29, 07:36   

Gejozę to pal sześć (póki co:P ) Ale ogólnie te programy jak dla mnie są żałosne, to... No jeszcze my rozumiemy, że to głupoty są, ale jak patrzę na dzieciaki 12-13 letnie, które to zawzięcie oglądają, to mnie to autentycznie przeraża...

Roszpunka 

Informacje:
Dołączyła 162 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-29, 08:32   

Nymphadora napisał/a:
No jeszcze my rozumiemy, że to głupoty są, ale jak patrzę na dzieciaki 12-13 letnie, które to zawzięcie oglądają, to mnie to autentycznie przeraża...
Dokładnie!!!! Ale juz dawno stwierdzono że glupota ludzka nie zna granic!!!!Przeraża mnie myśli że mój 11-letni syn by oglądał takie bzdety-dobrze że mogę to póki co kontrolować- w domu przynajmiej.

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 348 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-29, 11:39   

Ostatnio 14latkę ktoś nagrał jak uprawiała sex w ubikacji na baletach. No i właśnie już wiemy czemu się takie rzeczy dzieją.

katty727 

Informacje:
Dołączyła 212 dni temu

Profil:
Imię: Katarzyna
Wzrost: 172 cm
Włosy: ciemny brąz
Stan: panna
Partner: Jarek
Wysłany: 2008-02-29, 15:17   

juz dawno przestałam oglądać MTV. kiedyś to jeszcze fajnej muzyczki mozna było posłuchać a teraz- juz nie mają co wymyślać :-/

Roszpunka 

Informacje:
Dołączyła 162 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-29, 15:22   

katty727 napisał/a:
juz dawno przestałam oglądać MTV.
Tak jak i ja!Zresztą teraz muzykę usłyszeć na MTV to cud bo cały czas same bzdurne programy lecą. Mam takiego pech że jak skaczę po kanałach to na muzykę nie mogę tam trafić.Wolę Vhr1 lub Vivę włączyć :-D

Dorotea 
Zapach lata:)

Informacje:
Dołączyła 219 dni temu

Profil:
Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-29, 15:35   

Oglądam MTV tylko jak są koncerty na żywo bo tak................reszta to poprostu totalny śmietnik.
Ja akurat pewnie nie zwróciłabym uwagi na to, kto zapowiada program i nie miałoby to dla mnie znaczenia czy to gej czy lesbijka.
Tutaj właściwie nie wiadomo jak ten program będzie wyglądać i jakie treści przekazywać.To się pewnie okaże w praktyce

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 537 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-02-29, 17:00   

No MTV to już nie jest kanał muzyczny. A ten program to pewnie kolejna szmira będzie podobna np do "włatcy móch" - dla mnie to takie same głupoty. Niestety ale ogólnie nasza telewizja zaczyna stawiać na programy ogłupiające społeczeństwo.

DJ Cerrata 
borelop !

Informacje:
Dołączyła 323 dni temu

Profil:
Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-02-29, 17:02   

Madae napisał/a:
np "penetratorów" czy "date my mom" hehehehe

to chyba co innego ...

Madae 

Informacje:
Dołączyła 350 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-29, 17:03   

Kociak napisał/a:
szmira będzie podobna np do "włatcy móch"
eeejjj włatcy są suuuper :D

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 285 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-01, 13:18   

Jewel napisał/a:
Ostatnio 14latkę ktoś nagrał jak uprawiała sex w ubikacji na baletach. No i właśnie już wiemy czemu się takie rzeczy dzieją.

Dokładnie :/ Moja szwagierka (znaczy Piotrka młodsza siostra) ma 12 lat i ona te wszystkie durne programy uwielbia... Tylko jak ich mama, albo Piotrek jest w domu, to się boi, bo jej nie pozwalają... No ale jak jest sama, to ogląda co chce... P. ostatnio stwierdził, że mtv z telewizora wyprogramuje i moim zdaniem to dobry pomysł... No ale generalnie to wśród dzieciaków ta telewizja się szerzy i myślę, że nic dobrego z tego nie będzie :-|

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 348 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-01, 13:24   

Bo takie programy robią sieczkę z mózgu młodzieży a oni są podatki na takie zabiegi.

Odpowiedz do tematu