Informacje: Dołączyła 588 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-06, 11:57
hahahaha ich to w ogole najlepiej nie karmic owadami najlepiej jakas mala muszke owocowke raz na 2 tyg bo wtedy szybciej dojrzewaja i gina wymagaja tez kwasnej i stale wilgotnej gleby
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 541 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-09-06, 12:09
Cytat:
hahahaha ich to w ogole najlepiej nie karmic owadami najlepiej jakas mala muszke owocowke raz na 2 tyg bo wtedy szybciej dojrzewaja i gina wymagaja tez kwasnej i stale wilgotnej gleby
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 769 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-09-10, 17:11
Viagro buenville kupilam sobie w maju u nas to zwykla roślinka pokojowa trzymana w doniczkach moja jest teraz po kwitnieniu ale jeszcze nie dawno miała piekne kule fioletowych kwiatów
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 541 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-09-10, 17:14
Bardzo mi sie spodobała, tam w tym ogrodzie pięła sie pięknie po ścianie cudoo, no i wąłsnie byla w bodajze 2 kolorach, rozowy i ciemny fioletowy a zaraz ci wkleje ile tam pokrzyw ozdobnych bylo
Profil:
Wysłany: 2007-09-11, 07:28
oooo a ja mam taka bordowa z listkami podobnymi do lisci buku i taka bordowa ze srodkiem listka rozowym, i zielono-zołta z jeszcze dziwniejszymi listkami jak sie poszuka to mozna dostac rozne odmiany
Profil:
Wysłany: 2007-10-05, 10:28
kiedys pisałam ze chciałabym meczennice noo ale nie miałam jej fotki a nie jestem pewna czy to ten sam kwiatek co ma Diabliczka teraz mam juz fotki i zamieszczam jak ktoras ma takiego kwiatka to chetnie odnóżke w prezencie bym dostała hahahahaha miałam juz ja kiedys ale po przeprowadzce mi padła....nie ma piekniej pachnacego kwiatka
zapodam kilka odmian... ale u nas z tego co wiem najłatwiej dostac ( i ta tez miałam ) ta na fotce podpisanej "1"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum