Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 719 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2008-02-27, 07:39
trochę nowości i stałych bywalców walentynkowy prezent od misia kwitnie na kremowo z bordowym środkiem
tego upolowałam wczoraj na stojaku z przecenionymi zdechlakami , zdziwiłam się troche bo jest zdrowy i dorodny i zamiast 18,90 dałam 10 kalanhoe pełne różowe
oba razem
fiołeczek miniaturka oncidium prymulka
oncidium shary baby
sadzoneczkowy żłobek
Informacje: Dołączyła 410 dni temu Posty: 744 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Marta
Wysłany: 2008-02-27, 09:46
O rany Diablica piękne te Twoje kwiatuchy.
Ja bardzo lubię fiołki amerykańskie.
Wczoraj połaziłam sobie po bazarku i tyle pięknych roślinek wiosennych widziałam, aż chciałam kupić wszystkie. Prymulki takie dorodne były, myślę, że nie obejdzie się bez zakupu chociaż jednej
Ja teraz jadę na weekend do domu i przywiozę parę kwiatków, bo brakuje mi tu zielonych roślinek.
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 281 dni temu Posty: 140 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brąz
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-27, 09:58
Uwielbiam kwiaty, pamiętam jak mieszkałam jeszcze w domu z mamą to w swoim pokoju który miał 10 metrów kwadratowych miałam 60 doniczek Kwiaty cudnie mi rosły!! Teraz jak mieszkam u siebie nie mogę jakoś tych kwiatów utrzymać Cały czas jest coś nie tak...
pokoju który miał 10 metrów kwadratowych miałam 60 doniczek Kwiaty cudnie mi rosły!! Teraz jak mieszkam u siebie nie mogę jakoś tych kwiatów utrzymać Cały czas jest coś nie tak...
60 doniczek? Teraz może żle ustawiasz kwiaty,np. te co lubią słońce -w cieniu,lub na odwrót? A może miałaś remonty? Bo kwiaty nie lubią świeżych farb lub lakierów.
Informacje: Dołączyła 538 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-27, 14:17
Diabliczko sliczne te Twoje roslinki a jak pięknie Ci oncidia oba kwitną ja ostatnio przegladałam allegro, ale nie znalazłam nic co by mnie interesowało a liste mam długawą z potrzebnych mi roslinek mam tylko trzykrotke ( niestety nie taką jak bym chciała - ale lepszy rydz niz nic )
szukałam tez storczykow miniaturek i znalazłam 2 rodzaje w sklepie w krakowie kurcze...tylko pkp wysyłaja a ja połączenia nie mam bezposredniego aa bo zapomniałam kiedys kolekcjonowałam fiołki ( miałam ze 30 w tym z 10 hybrydek:P) śliiiiczny ten błękitny
Profil:
Wysłany: 2008-02-27, 14:25
jeeeeeee chyba takiej ona ma takie srebrne paseczki prawda kurcze a wiesz co jest najsmieszniejsze wiekszosc roslinek ktorych szukam to u mnie w kwiaciarniach zawsze było ich pełno ze 2 to babcia miała i kilka po rodzinie bym wyskubała a teraz jak potrzeba to wymiotło i w rodzinie i w kwiaciarniach
w czerwcu sa u mnie w miescie ogolnopolskie targi kwiatowe i wtedy pewnie wszystko znajde bo sie zjadą hodowcy chociaz ostatnio tez coraz skromniej tego...kiedys to był zastawiony cały hotel taki duuuuzy dookola nimi i kwiatami najrózniejszymi...a ostatnio w zeszłym roku ..tez był obstawiony a samochody były na wszystkich okolicznych łąkach poparkowane ale wybór juz mniejszy był
Profil:
Wysłany: 2008-02-27, 14:50
dzieki dzieki dzieki dzieki kochana jestes ja obiecuje ze na targach jak znowu beda rozglądne sie za czyms specjalnie dla Ciebie
mi narazie jeszcze te roslinki nie potrzebne ..ale stwierdziłam ze lepiej wczesniej sie zaopatrzyc
musze kupic jeszcze jakies 5l wermikulitu i ze 3 kg włókna kokosowego no i pomątowac doniczki w terra oswietlenieee kupic ( bo nie mam ) zamgławiacz zainstalowac wiec troszku roboty przedemną czekam az czesc z potrzebnych rzeczy przyjdzie mi poczta i pracy szukam zeby fundusze znależć na rzeczy ktorych mi jeszcze brakuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum