Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-15, 16:42
co do portek to sama widzisz wiekszosc magusek ogranicza sie do majtasów i wydziwionych butów to połowy uda poprzyglądam sie jeszcze temu jej strojowi i cos sie obcyka mam nawet juz 1 koncepcję ale szukam odpowiedniego rysunku zeby mniej wiecej pokazac o co mi chodzi
Informacje: Dołączyła 172 dni temu Posty: 92 Skąd: 100-lica
Profil:
Wysłany: 2007-12-16, 01:00
no to wam zrobię na złośc i zaprezentuję wam kupę: no bo się w sumie bardzo śpieszę z projektem i potrzebuję szybkiego helpa...
to jest taki fotomontaż z podmalówką, w końcowej wersji będzie wyglądał bardziej jak namalowany, ale mam z tym problem, bo po focie to malować nie potrafiem
babeczkę od podstaw kreśliłam i tylko kawałek jej ciuszka dla tekstury wrzuciłam z pewnej foty, ale z tym tłem to mam sążny problem...
potrzebne mi też foty straaaaasznych poskręcanych drzew, mają się znaleźć na pracy...
Informacje: Dołączyła 172 dni temu Posty: 92 Skąd: 100-lica
Profil:
Wysłany: 2007-12-16, 04:03
tak,tak, masz rację, to dopiero początek produkcji, na razie babeczka nic wspólnego z tłem nie ma, a jak ją rysuję, to żadko w ogole narazie tło za nią jest (jest na niewidocznej warstwie), kto się zna, powinien mnie za to ochrzanić, powiedziec mi,że pracuje się "plamą" na całym obszarze pracy, ale z tą pracką jest lekko inaczej, ja tu w ogóle żedko plamą pracuje, raczej kreską... więc nie bój żaby, ona będzie dopracowana z tłem i to bardzo dobrze;)
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-16, 15:56
hmmm co do ciuszka... ja bym jej rękawy obcieła całkiem dała z 1 strony naramiennik i załozyła rekawice do łokci , spodenki ze skórki pomysł superowy ale ten dół od szlafroczka( kimonka) bym troszkę zmieniła tak zeby pas było widac bardziej nooo i spodenki bardziej obcisłe
[ Dodano: 2007-12-16, 16:15 ]
albo mozesz zrobic cos takiego wystarczy ramiona poprawic, troszkę dół rozciąc bardziej, wzdłóz raczek wyszczuplic i dekold troszke inaczej uksztaltowac ale w tych kolorach co jest bedzie wyglądało mrocznie do tego stringi np czarne i buty do połowy uda tak zeby troszke je widac było i laska wyjdzie superowa i i przerabiania bedzie chyba najmniej ( sorry ze cukierkowy obrazekk ale krój stroju chciałam zademonstrowac )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum