mnóstwo dziewczyn u mnie na uczelni ma podobne kurteczki, więc widać dokładnie, że to modne. Za to moja kumpela ma bardzo fajną kurteczkę - taki niby żakiecik, ale cieplutka, jak znajdę gdzieś w necie podobną to Wam pokażę, sama bym taką sobie kupiła
odświeże troszke ten wątek ciuszkowy Mianowicie.....zakochałam sie w tych butach które pokazuje ponizej. Zastanawiam sie czy je zamowić.....chodzi mi o białe, inny kolor pokazałam aby było widac dokładnie fason. Chcialam butki do biegania na uczelnie a te sa niskie i pięknie wyglądają poza tym słyszałam ze są dość wygodne. A moze któraś z Was je posiada
Co o nic sądzicie ?
2i3 fotka to ten sam fason...
na 1 fotce inny fason...
JOVITA....i masz na tych swoich kokardk e
Bo widziałam własnie takie białe z kokardką w Deichmanie ale tylko jeden rozmiar był 40 i boskie były !!!! moze mogłabys mi pokazac fotke tych swoich ?
co do tych botków które pokazałaś.....hmmm takie dziwaczne jak dla mnie :)rzucające sie w oczy i niespotykane kolorki ale fason ok:))
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 353 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-09, 00:08
sylfiaaa, te botki białe i czerwone bardzo fajne, tylko tu gdzie jestem jest ich pełno ( krotszych i dłuższych) te butki następne ze zdjęcia nie widza mi sie, nie w moim guście mimo, ze lubie nietypowe rzeczy
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 278 dni temu Posty: 100 Skąd: Opolskie
Profil: Imię: Sandra
Wzrost: 170
Włosy: kasztanowe
Stan: zajęta lecz nie mężatka(naszczęście);-)
Partner: Marcin (skarbuś :-))
Wysłany: 2007-10-09, 21:03
te biale i czerone...bardzo fajne buciki i zapewne wygodne. Kurde...musze wlasnie cos takiego sobie kupic...tylko wolalabym,zeby na lydce byly luzniejsze...zebym spodnie mogla do nich wlozyc. Widzialyscie gdzies cos takiego?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum