Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 230 dni temu Posty: 1084 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Ania
Włosy: mow mi ruda
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-05, 22:00
Ja poznalam mojego przyszlego meza w sieci... Jestesmy razem juz 3 i pol roku...i w maju sie pobieramy...Mieszkamy razem zyjemy bardzo sie kochamy i jest cudownie...
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 145 dni temu Posty: 2987 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-09-05, 22:03
a ja poznalam D. przez gg i znamy sie juz 3 lata... on kocha mnie a ja jego. od niechcenia napisalam na gg do niego pierwszy raz i tak sie zaczela nasza rozmowa... juz w wieku 16 lat potrafil mnie oczarowac swoim slownictwem i zachowaniem pamietam ze przez pierwsze 5 miesiecy nie moglam dojsc do tego ile on ma wkoncu lat
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 103 dni temu Posty: 117 Skąd: Sheffield UK
Profil: Imię: Eva
Włosy: blond
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-09-06, 13:52
ja też poznałam swojego miśka przez internet:) kilka miesięcy na odległość, ale teraz mieszkamy razem, i wszystko jest świetnie:) zależy na kogo się trafi i jak się ułozy ja ogólnie jestem za
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 103 dni temu Posty: 117 Skąd: Sheffield UK
Profil: Imię: Eva
Włosy: blond
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-09-06, 14:05
ja hehe nie, zalogowałąm się na portalu cupidbay, byłam wtedy w Grecji, a mój Misiek juz w Anglii, nawet nikogo nie szukałam, tak chcialam popisać z ludźmi z innych krajów i on zagadał, potem wymienliśmy się gg, ustaliliśmy spotkanie i poszło:) a żadne z nas nie myślało, że z tych rozmów może być coś więcej
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 245 dni temu Posty: 6413 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-06, 14:36
PdM napisał/a:
od samych ludzi nie?
no pewnie ja tez tak sadze jesli ludze do siebie pasuja i jest im ze soba dobrze to nie mam nic przeciwko z reszta co to za roznica gdzie sze ludze poznaja....
dla mnie zadna
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 135 dni temu Posty: 123 Skąd: stamtąd
Profil:
Wysłany: 2008-09-06, 15:22
Nigdy sobie tego nie wyobrażałam,może dlatego mi się źle kojarzy,bo kolezanka miała konta na wszelkich portalach randko-podobnych i umawiała się z wszystkimi po kolei,jakby na siłę szukała faceta i własnie przez neta.
Ale jak często słysz da się i jest to możliwe,jak wam to odpowiada to czemu nie.
ja też się dołączę do grupy małżeństw z internetu byłam zalogowana na jednym z portali, Miś zobaczył i wysłał smsa za 11 zł zaczęliśmy pisać maile i smsy - trwało to około tygodnia. nie chciałam w ciemno poznawać kogoś i umówiliśmy się na spotkanie w knajpce. potem drugie, trzecie i następne. do dzisiaj Miś powtarza, że ten sms, to był interes Jego życia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum