Gdy mam okres to nie uprawiamy seksu a mój mąż chce wtedy żeby było tak ;Ja zawsze wstaję wcześniej niż mój mąż a on przeważnie jeszcze śpi dłużej i chce żeby w te dni przed wstaniem wymasowała mu ręką małego żeby był wytrysk i jak się obudzi to żeby jego futerko było wilgotne a jest b ardzo mocno obrośnięty na dole.a a jak jest u was w takie dni z waszymi Panami jak oni w te dni rozładowują swój popęd Pozdrawiam.
Seks podczas okresu odpada i uważam , że nic sie nikomu nie stanie jesli przez pare dni nie będzie seksu.My po prostu wiemy , że te dni jest cisza i tyle
Informacje: Dołączyła 284 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-22, 12:10
Jeśli chodzi o "tradycyjny" stosunek, to oczywiście też odpada w tym czasie Da się przeżyć Nawet o tym nie gadamy, bo to po prostu jasne, tak jak Calineczka napisała.
Seks podczas okresu odpada i uważam , że nic sie nikomu nie stanie jesli przez pare dni nie będzie seksu
mam dokładnie takie samo zdanie.
ila napisał/a:
Ale chyba dbasz o swojego Męża żeby doprowadzić go do wytrysku
sory, a to jest obowiązek jakiś?? że facet codziennie musi mieć wytrysk!! bo inaczej to co? pójdzie na inne laski, bo nie może wytrzymać?? największa bzdura jaką słyszałam
Ostatnio zmieniony przez Magdaru 2007-11-22, 12:15, w całości zmieniany 2 razy
Seks podczas okresu odpada i uważam , że nic sie nikomu nie stanie jesli przez pare dni nie będzie seksu
mam dokładnie takie samo zdanie.
ila napisał/a:
Ale chyba dbasz o swojego Męża żeby doprowadzić go do wytrysku
sory, a to jest obowiązek jakiś?? że facet codziennie musi mieć wytrysk!! bo inaczej to co? pójdzie na inne laski, bo nie może wytrzymać?? największa bzdura jaką słyszałam
zgadzam się w 100% z Madzią
dziwne podejście ila ma przecież czasem można sobie odpuścić, w końcu co za dużo to niezdrowo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum