Lalina w takim razie witaj w klubie "dziwnych" i "innych" Ja i mój facet uwielbiamy seks podczas okresu, obojetnie czy to początek, środek czy koniec...... Nigdy nie zdarzyło nam się pobrudzić i nigdy nie bawiliśmy się w żadne ręczniki itp..... Ja rozumiem, że mozna mieć przed tym jakieś opory.... ale ja przechodzę okres bardzo łagodnie i w związku z tym nie widzę przeszkód
_________________ Czymże jest dla naszego serca świat bez miłości? Latarnią czarnoksięską bez światła......
Informacje: Dołączył: 194 dni temu Posty: 111 Skąd: nieistotne
Profil:
Wysłany: 2008-06-09, 23:03
Uprawiam seks podczas okresu i nie widze w tym nic obrzydliwego!!!!!skoro nie brzydze uprawiac s seksu oralnego to nie widze w seksie podczas okresu nic oblesnego.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 125 dni temu Posty: 27 Skąd: made in London :p
Profil: Imię: Aleksandra
Wzrost: 178
Stan: zaręczona :D
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-06-10, 11:43
Śmieszka napisał/a:
Lalina w takim razie witaj w klubie "dziwnych" i "innych" Ja i mój facet uwielbiamy seks podczas okresu, obojetnie czy to początek, środek czy koniec...... Nigdy nie zdarzyło nam się pobrudzić i nigdy nie bawiliśmy się w żadne ręczniki itp..... Ja rozumiem, że mozna mieć przed tym jakieś opory.... ale ja przechodzę okres bardzo łagodnie i w związku z tym nie widzę przeszkód
O widze ze jedyna nie jestem :D he he mi to sie wtedy najbardziej chce kleje sie jak przylepka,bo zwykle to on bardziej :D Moj misio zawsze mowi oj moja przylepka ma okres;p ;p
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 120 dni temu Posty: 503 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-06-11, 14:21
a ja sie podpisuje pod wszystkimi dziewczynami ktore uwazaja ze pierwsze dwa dni to nierealne... wedlug mnie nie jest to przyjemne... ale pod koniec to... czemu nie
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
ja mam przewaznie bolesny okres i dlugo bo az 7 dni:( ale jesli mamy ochote a ja wtedy mam wielka to czemu nie;) mozna poszalec bez zabezpieczenia i jest fajnie;)
Z tym, że bez zabezpieczenia to bym się powstrzymała... Prawdą jest że szanse na zajście w ciążę podczas miesiączki są znikome...ale są;/
Moje zdanie na temat seksu podczas miesiączki jest negatywne... nie lubię i raczej nie uprawiam. No chyba że bardzo mi się chce lub chce się Bartkowi...ale to są takie pojedyncze przypadki.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 368 dni temu Posty: 4641 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-18, 14:19
Lolka000 napisał/a:
Prawdą jest że szanse na zajście w ciążę podczas miesiączki są znikome...ale są;/
nawet ostatnio o tym czytalam na necie i byla tam wypowiedz pani doktor ginekolog,ktora to potwierdzila,a ja do niedawna bylam pewna ze nie mozna zajsc w ciaze w czasie miesiaczki.
mozna moza... moja mama zna jedna pare ktora w ten spsob poczela dziecko... starali si eo dziecko dosc dlugo.. bardzo go pragneli... on mial taka prace ze czasem pare tygodni nie bylo go w domu.. no i wrocil majac ochote na zonke a tu @.... postatnowili ze jednak bede si ekochac... i tak ku ich zdumieniu i radosci poczeli swoje dziecko:)
[ Dodano: 2008-07-18, 14:23 ]
Lolka000 napisał/a:
nie lubię i raczej nie uprawiam. No chyba że bardzo mi się chce lub chce się Bartkowi
hm... nam sie zdarza... jemu nie przeszkadza mnie tez nie.. ale przewaznie juz na koncu okresu wiec jets ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum