Mój to nie ma ni przeciwko przez cały okres, i czasami się zdarzało nam na początku nawet, no ale mi to to za bardzo nie odpowiada i raczej czekamy do końca
dla mnie sex w czasie okresu odpada bo ja na ogół mam bolesne okresy do tego na począdku bardzo obfite.....uważam że nic sie nie stanie jak sie niebedziemy dziubciac;)te pare dni wkoncu nie na sexie sie zwiazek buduje;)
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-11, 11:40
nie mam nic przeciwko, jeśli to końcówka okresu. bo wczesniej nie byłoby komfortowe oglądanie mojej krwi. a pod koniec ok, byle w wannie, co by nie było żadnych przypalów
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 31 dni temu Posty: 45 Skąd: Zambrow
Profil: Imię: Emilka
Wzrost: tylko 155 cm
Włosy: blond
Stan: zareczona panna :)
Partner: Saša
Wysłany: 2008-05-14, 13:37
Kiedy bylam mlodsza i bardziej nakrecona zdazylo mi sie kochac z moim teraz juz ex nawet w srodku okresu. Jemu nie przeszkadzala krew, podkladalismy reczni i hejaa Nie powiem , bylo nawet calkiem przyjemnie .. bardzo hmmm mokro Teraz nie czje juz potrzeby zeby kochac sie codzienne i z moim narzeczonym raczej bez problemu przetrzymujemy te 6 dni w celibacie.
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 52 dni temu Posty: 275
Profil: Stan: dziewczyna mojego chłopaka
Wysłany: Wczoraj 21:16
ja nigdy w czasie @ nie miałam ochoty na jeżeli jest to już ostatni dzień, a ja dosłownie tylko plamię to czasami pokusimy się o szybki numerek pod prysznicem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum