Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 141 dni temu Posty: 593 Skąd: Zawiercie
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2008-01-23, 15:34
Czekolada napisał/a:
ja twierdze ze sex wczasie kresu jest obrzydliwy a po drugie to sorry ale to co wyprawia ta laska co założyla ten temat to kojarzy mi sie z alfonsem i jego.......(
Nie musisz obrazac kogos
_________________ Łapie chwile ulotne jak ulotka...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-01-23, 15:35
Czekolada napisał/a:
ja twierdze ze sex wczasie kresu jest obrzydliwy a po drugie to sorry ale to co wyprawia ta laska co założyla ten temat to kojarzy mi sie z alfonsem i jego.......(
Nie obrażaj ludzi, którzy to robią w czasie tych dni.
Zauważ, że dla niektórych Ty możesz być dziwakiem, że tego nie robisz.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
to co wyprawia ta laska co założyla ten temat to kojarzy mi sie z alfonsem i jego.......(
Czekolada, nie obrażaj założycielki tematu to co napisała może ci sie podobać lub nie, ale nie masz prawa wyrażać sie o niej w ten sposób! kultury troche dziewczyno
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 119 dni temu Posty: 67
Profil: Imię: Andrea
Wzrost: 175
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-01-23, 19:44
nie odrzuca was ta krew i ten dyskomfort?dajmy na to kocham sie z facetem przy zapalonym swietle w dosc akrobatycznych pozycjach i co widok zakrwawionego penisa ma mnie rajcowac co gorsza jego?faceci czasem tez nie maja ochoty na ten widok
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 141 dni temu Posty: 593 Skąd: Zawiercie
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2008-01-23, 20:33
Jezeli ani mezczyznie ani kobiecie nie przeszkadza seks w czasie okresu to nie widze w tym nic zlego.
A co do pewnej osoby to powinna sie zastanowic kto jej dal prawo do bezwzglednego decydowania co jest dobre a co zle.
_________________ Łapie chwile ulotne jak ulotka...
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 110 dni temu Posty: 91 Skąd: Oslo
Profil: Imię: Patrycja Helene
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: w związku ;***
Partner: Patrik <3
Wysłany: 2008-02-17, 23:48
pod sam koniec, jak juz wlasciwie nic tam nie ma.. krwi tzn. to wtedy tak ) dzisiaj np. spalam u misiaczka i nie moglismy sie powstrzymac i on i ja tym bardziej, ze podczas okresu MAM TAKA WIELKA OCHOTE na sex, ze szok ;]
ale osobiscie nie zdecydowalabym sie na sex podczas tyh takich bardzo obfitych dni... uff...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum