Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
miłość w czasie okresu
Autor Wiadomość
Martha 

Informacje:
Dołączyła 236 dni temu

Profil:
Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2007-11-30, 12:47   

NudnaBaba napisał/a:
Jewel napisał/a:
No ja też i wtedy kochamy się pod prysznicem. Dla mnie też dyskomfort jest kochać się na początku @ :-?

Ale to raczej normalne, że pod koniec ma się ochotę ;-)
Ja też nie wyobrażałabym sobie na początku @ sie kochać.

Ja mam ochote tuz przed i potem trzeciego dnia czyli juz pod koniec...:)) Na szczescie okres przechodze bezbolesnie nigdy nie mialam problemow,zle sie nie czulam:) A sex uuuu 3 dni sie nakrecam i pod koniec to juz ciezko dac rade...i stosujemy taka sama metode jak Jewel - pod prysznicem... najpierw ja whocdze obmyje sie potem zapraszam mezczyzne;)))))))))))

REKLAMA

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 412 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-11-30, 13:45   

Podczas tych dni trzeba bardzo dbać o higienę.

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 349 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-11-30, 14:06   

Też mam dwie kumpelki, które zaszły w ciążę właśnie w czasie okresu... bo sądziły, że wtedy to można tak bezpiecznie ;-)
No i poza tym dla mnie w tych pierwszych dniach miesiączki to duży dyskomfort. I lekarze też odradzają, bo wtedy nietrudno o infekcje i tak jak Jewel napisała, szczególnie trzeba dbać o higienę.

Carolyna

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2007-12-01, 00:26   

Te dni, chociaż nie przechodzę ich jakoś szczególnie źle i boleśnie, jednak zostawiam wolne od pieszczot.
Dla mnie seks podczas okresu jest po prostu niesmaczny.
A mój Mężczyzna nawet o tym nie pomyślał, żeby w te dni kochać się ze mną. Ma podobne zdanie do mnie i nigdy nawet o tym nie wspominał.

sierra 

Informacje:
Dołączyła 236 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-12-01, 01:46   

ja nic niesmacznego w tym nie widzę, poprostu bardziej ślisko i tyle- to nawet fajne:)
jeśli chodzi o zajście, to kochamy się tak często,że mój facet nie zdąża wygenerować z siebie "silnych jednostek", bo nasienie potrzebuje (chyba 24godzin) by się zregenerować, a nam się rzadko zdarza wytrzymać 24h bez kochania się;)
a jak wpadnę, to przecie nie będę sobie pluć w brodę-nie mam 16lat, mam czas na dziecko i warunki by je utrzymać...no i będę je baaaaaardzo kochać;)
no ale ja ze swoim mężczyzną jesteśmy naprawdę blisko, dla tego nas coś takiego w ogóle nie mierżwi, kochamy swoje płyny i ciała, on nie brzydzi się mojego okresu, w ogóle nie ma nic do niego-jest bo jest i tyle;)

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 349 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-12-01, 10:12   

Skoro ludzie współżyją, to na pewno są blisko siebie ;-) Wątpię, żeby jakakolwiek para, która jest razem już jakiś czas i uprawia seks "brzydziła się swoich płynów", w tym i miesiączki. Zwyczajnie niektórym kobietom to nie odpowiada i już :)

jolaosek 

Informacje:
Dołączyła 223 dni temu

Profil:
Stan: prawie mężatka :)
Wysłany: 2007-12-10, 19:09   

Z moim partnerem uprawiamy miłość w czasie okresu. Bardzo to lubię i nie widzę w tym nic złego. Oczywiście akceptuję zdanie innych forumowiczek, że odczuwają dyskomfort. Ja wręcz przeciwnie - jestem nawet bardziej pobudzona.

smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 276 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-12-10, 19:21   

Jesli partnerowi to nie przeszkadza to czemu nie ;-) mi osobiscie to nie przeszkadza,kocham sie w okresie,ale nie zawsze chyba,ze jest weekend ;-) :-P

maruska 

Informacje:
Dołączyła 258 dni temu

Profil:
Włosy: prawie blondynka
Stan: mężatka(niestety)
Wysłany: 2007-12-13, 19:53   

eeeeeeeeeeeeeeeeee...nie lubię w czasie okresu...jakiś mam dyskomfort ale to moje subiektywne zdanko, jeśli komuś pasuje, to czemu nie!!! <bezradny>

Lorrie 
:))

Informacje:
Dołączyła 220 dni temu

Profil:
Imię: :)tajemnica...
Wzrost: taka w sam raz;]
Włosy: ...
Stan: hmm...
Wysłany: 2007-12-14, 00:21   

Hmm...a mnie kiedys mój były namawiał i się zgodziłąm..nie odczuwam jakiegos wiekszego dyskomfortu wtedy...wrecz przeciwnie bo wtedy tez mam najwiekśza ochote...:)..zdarzało nam sie to pozniej powtarzac...

Czekolada 

Informacje:
Dołączyła 183 dni temu

Profil:
Imię: Andrea
Wzrost: 175
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-01-23, 10:26   

Omg pierwsze komentarze mnie powalily ....zwlaszcza tej mezatki co rno wstaje i robi lache mezowi...porażka ;/ a ona jak w te dni cie zaspokaja?co?,.....no bo sorki ale chyba ty tez masz jakies popedy ?jak to czytamnm widze obrazek laski ktora kleczy nad spiacym mezem i trzepie mu konia bo ten akurat sobie smacznie spi i jak rano wstanie to musi sie spuscic oblecha jak nic......

Magdaru 

Informacje:
Dołączyła 414 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-23, 10:28   

Czekolada, mogłabyś się tak chamsko nie wyrażać ? :evil: piszesz wszędzie że faceci to chamy, a sama nie zachowujesz się lepiej :roll:

Czekolada 

Informacje:
Dołączyła 183 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-23, 10:34   

sorki ale tak to wyglada i nie wiem jak ładnymi słowami mogłabym to powiedzieć......Zreszta ja mowie ze faceci w zwiazkach to chamy na stałe ...

Alex1511 
Sweet love:*

Informacje:
Dołączyła 205 dni temu

Profil:
Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2008-01-23, 12:57   

Czekolada, wez sie puknij w leb.

Wiem, ze dotane ostrzezenie ale warto bylo.

Czekolada 

Informacje:
Dołączyła 183 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-23, 15:20   

ja twierdze ze sex wczasie kresu jest obrzydliwy a po drugie to sorry ale to co wyprawia ta laska co założyla ten temat to kojarzy mi sie z alfonsem i jego.......(

Odpowiedz do tematu