Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 236 dni temu Posty: 342 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2007-11-30, 12:47
NudnaBaba napisał/a:
Jewel napisał/a:
No ja też i wtedy kochamy się pod prysznicem. Dla mnie też dyskomfort jest kochać się na początku @
Ja mam ochote tuz przed i potem trzeciego dnia czyli juz pod koniec...:)) Na szczescie okres przechodze bezbolesnie nigdy nie mialam problemow,zle sie nie czulam:) A sex uuuu 3 dni sie nakrecam i pod koniec to juz ciezko dac rade...i stosujemy taka sama metode jak Jewel - pod prysznicem... najpierw ja whocdze obmyje sie potem zapraszam mezczyzne;)))))))))))
Informacje: Dołączyła 349 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-30, 14:06
Też mam dwie kumpelki, które zaszły w ciążę właśnie w czasie okresu... bo sądziły, że wtedy to można tak bezpiecznie
No i poza tym dla mnie w tych pierwszych dniach miesiączki to duży dyskomfort. I lekarze też odradzają, bo wtedy nietrudno o infekcje i tak jak Jewel napisała, szczególnie trzeba dbać o higienę.
Te dni, chociaż nie przechodzę ich jakoś szczególnie źle i boleśnie, jednak zostawiam wolne od pieszczot.
Dla mnie seks podczas okresu jest po prostu niesmaczny.
A mój Mężczyzna nawet o tym nie pomyślał, żeby w te dni kochać się ze mną. Ma podobne zdanie do mnie i nigdy nawet o tym nie wspominał.
Informacje: Dołączyła 236 dni temu Posty: 92 Skąd: 100-lica
Profil:
Wysłany: 2007-12-01, 01:46
ja nic niesmacznego w tym nie widzę, poprostu bardziej ślisko i tyle- to nawet fajne:)
jeśli chodzi o zajście, to kochamy się tak często,że mój facet nie zdąża wygenerować z siebie "silnych jednostek", bo nasienie potrzebuje (chyba 24godzin) by się zregenerować, a nam się rzadko zdarza wytrzymać 24h bez kochania się;)
a jak wpadnę, to przecie nie będę sobie pluć w brodę-nie mam 16lat, mam czas na dziecko i warunki by je utrzymać...no i będę je baaaaaardzo kochać;)
no ale ja ze swoim mężczyzną jesteśmy naprawdę blisko, dla tego nas coś takiego w ogóle nie mierżwi, kochamy swoje płyny i ciała, on nie brzydzi się mojego okresu, w ogóle nie ma nic do niego-jest bo jest i tyle;)
Informacje: Dołączyła 349 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-01, 10:12
Skoro ludzie współżyją, to na pewno są blisko siebie Wątpię, żeby jakakolwiek para, która jest razem już jakiś czas i uprawia seks "brzydziła się swoich płynów", w tym i miesiączki. Zwyczajnie niektórym kobietom to nie odpowiada i już
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 223 dni temu Posty: 1 Skąd: Wrocław
Profil: Stan: prawie mężatka :)
Wysłany: 2007-12-10, 19:09
Z moim partnerem uprawiamy miłość w czasie okresu. Bardzo to lubię i nie widzę w tym nic złego. Oczywiście akceptuję zdanie innych forumowiczek, że odczuwają dyskomfort. Ja wręcz przeciwnie - jestem nawet bardziej pobudzona.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 220 dni temu Posty: 151 Skąd: skadś...
Profil: Imię: :)tajemnica...
Wzrost: taka w sam raz;]
Włosy: ...
Stan: hmm...
Wysłany: 2007-12-14, 00:21
Hmm...a mnie kiedys mój były namawiał i się zgodziłąm..nie odczuwam jakiegos wiekszego dyskomfortu wtedy...wrecz przeciwnie bo wtedy tez mam najwiekśza ochote...:)..zdarzało nam sie to pozniej powtarzac...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 183 dni temu Posty: 67
Profil: Imię: Andrea
Wzrost: 175
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-01-23, 10:26
Omg pierwsze komentarze mnie powalily ....zwlaszcza tej mezatki co rno wstaje i robi lache mezowi...porażka a ona jak w te dni cie zaspokaja?co?,.....no bo sorki ale chyba ty tez masz jakies popedy ?jak to czytamnm widze obrazek laski ktora kleczy nad spiacym mezem i trzepie mu konia bo ten akurat sobie smacznie spi i jak rano wstanie to musi sie spuscic oblecha jak nic......
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 183 dni temu Posty: 67
Profil: Imię: Andrea
Wzrost: 175
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-01-23, 15:20
ja twierdze ze sex wczasie kresu jest obrzydliwy a po drugie to sorry ale to co wyprawia ta laska co założyla ten temat to kojarzy mi sie z alfonsem i jego.......(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum