Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 167 dni temu Posty: 168
Profil: Imię: ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-02, 21:49
Kiedyś myslalam ze to jest fuuu...
ale kiedy byłam chora , wyczerpana i po stosunku krwawiłam to mój chlop jakos to zdzierżył . Myslalam bardziej ze to on bylby przeciwny temu zeby sie kochac w okres (no bo ja to jestem bardziej pobudzona wtedy) ale jakos nie rozpaczał jak mu sie fiutek troszke ubrudził wiec mysle ze u nas nie byłoby problemu
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-12-03, 08:30
WiOlLuŚś napisał/a:
ale jakos nie rozpaczał jak mu sie fiutek troszke ubrudził wiec mysle ze u nas nie byłoby problemu
z facetami to rożnie bywa ... kiedyś z moim eksem dostałam okresu w czasie kochania się ( ) no i myślałam że zapadnę sie pod ziemię że stwierdzi że to było straszne ale jak zapytałam powiedział ze ok nie ma problemu i i jeszcze pomógł mi zaprać pościel ..... ale gdy później zaczęłam cos luźną rozmowę to stwierdził ze definitywnie nie chce sie kochać jak mam okres dl niego to coś nie do przejścia .....
dokladnie
to ja tez myslalam ze to takie troche nie tego i ze nawet nie ma co proponowac mezowi ale on sam stwierdzil ze jesli nie boli mnie brzuch i czuje sie ok to czemu nie no to czemu nie
"te dni" kojarzą nam się z brakiem zabezpieczenia;)
pewnie tylko kojarzą podczas okresu też można zajść w ciążę
a jeśli mamy ochotę to prawdopodobnie i dni płodne
To prawda. teoretycznie jest niemożliwe zapłodnienie w czasie miesiączki a w praktyce to już inna historia. Osobiście znam parę przypadków takich, że moje funfele pozachodziły właśnie tak w ciąże.
Jeśli masz wielką ochotę na sex to znaczy, że masz dni płodne. Tak stworzyła nas natura, że w czasie dni płodnych jesteśmy bardziej atrakcyjne i mamy wzmożony popęd tak aby się zapładniać
ja mam ochotę na seks ogromny przez cały rok.Ja nie mam bóli miesiączkowych po prostu czuje,że mam i już.Ale tak samo pływam,jeżdżę na rowerze i uprawiam inne sporty nawet na siłownie chodze.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 167 dni temu Posty: 168
Profil: Imię: ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-04, 23:51
no to nie masz z tym problemu ... ale niektore kobitki maja problemy jak np. straszne bóle, skurcze czy inen dolegliwosci i to napewno wyklucza sex. Ale jak juz mowiłam jak sie dobrze go przechdozi lub tak juz pod koniec to czemu nie
Informacje: Dołączył: 446 dni temu Posty: 35 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Rafał
Wysłany: 2008-12-05, 02:59
nigdy sie nie przełamie do stosunku w czasie okresu mojej partnerki...no chyba ze go dostanie w czasie sexu. kiedys mi mowila ze to juz ost dzien i mozemy sie kochac ale ja nie chciałem.
nigdy sie nie przełamie do stosunku w czasie okresu mojej partnerki...no chyba ze go dostanie w czasie sexu. kiedys mi mowila ze to juz ost dzien i mozemy sie kochac ale ja nie chciałem.
ja tam wcale sie nie dziwie . I dalej potwierdzam tezę , że te kilka dni nikogo bez seksu nie zabije
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum