Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 57 dni temu Posty: 451 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 164 cm
Włosy: Blondi :)
Stan: zakochana panna
Partner: K.
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-18, 17:32
albo "dobry koń to i po błocie pójdzie"
ja mam ogromna ochotę na seks gdy mam okres. mój facet na początku bardzo sie przed tym bronił ale teraz jak tylko mamy ochotę to wskakujemy pod prysznic i jest super
chyba każda z nas tak ma,dziwny paradoks bo niby nie można... Ale kto nam tego zabroni? Jak kobieta ma chęć a partnerowi to ni przeszkadza to w czym problem?
Chociaż ja osobiście nie jestem zwolenniczką...
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 115 dni temu Posty: 1304 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-19, 14:29
ja też mam ochotę, ale czasem odczuwam jednak jakiś dyskomfort, wtedy te miejsca są takie wrażliwsze, czasem da się to fajnie wykorzystać, a czasem potrafi to bolesne być
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 111 dni temu Posty: 293 Skąd: The Ketchup city
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167 cm
Włosy: Brąz w porywach do rudego;)
Stan: narzeczona;-)
Partner: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-19, 15:45
Nie lubię się kochać podczas okresu, ale ostatnio dostałam go, akurat jak się widzielismy po dłuższej rozłące, więc ciężko było się powstrzymać z tym że kochaliśmy się w gumce, bo jakoś tak bardziej higieniczne mi się to wydaje.
_________________ If you believe that dreams can come true, be prepared for the occasional nightmare.
ja kiedyś dostałam przed samym przejściem do ataku he he he spóźniał mi się @ więc stwierdziliśmy,że można z tego skorzystać i zrobiś małe "co nieco",a jak przyszło co do czego...niespodzianka dostałam @
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
ponoć 'dobry marynarz przepłynie morze zcrwone'
ja w czasie okresu mam wieksza ochotę na sex. Od czasu do czasu zdarzy nam się kochać w ciągu 'TYCH DNI', ale jakos super przyjemne to nie jest.
_________________ * ☆ * * * ☆ * * ☆
'Życie po to jest żeby z niego korzystać...'
chyba wiele kobiet ma ochotę na seks podczas okresu i ja się od nich dołączam i nie odmawiam sobie, po prostu czekam na lżejsze dni i wskakujemy razem pod prysznic ale czytając wszystkie posty od początku śmiem jeszcze zapytać, a może taki celibat dobry jest dla jeszcze lepszego pożycia seksualnego apetyt większy po kilku dniach przerwy ?
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 46 dni temu Posty: 315
Profil: Imię: Oleńka
Włosy: blond
Partner: D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-25, 19:26
Ja tak samo nie bardzo wyobrażam sobie sexu w czasie okresu.
Jeśli dluzej sie na cos czeka wtedy lepiej to smakuje.
...
Może kiedys spróbujemy, ale pod prysznicem jedynie !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum