ja kocham sie w tedy gdy mam już ostatnie dni ale tak szczerze to mam wielką ochote zawsze w te dni tak sie sklada że dziś mam okres i chyba sie zakręce kolo misia
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 496 dni temu Posty: 709
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-11-17, 23:47
Kiedyś spytałam K czy miałby ochotę kochać się w czasie okresu, odpowiedział że chyba nie, więc do tematu nie wracałam.
Po jakimś czasie sam zaproponował żeby spróbować i jakoś tak nam obojgu się spodobało
my zawsze kochalismy się juz pod koniec mojego okresu więc był luz, ale ostatnio moj mężus sie zniechęcił bo akurat aklcja była w środku okresu heheh i cały wacuś się ubrudził i moj mąż pwoiedział, że juz nigdy więćej skwitował to tak " o fuj":):):) śmiałam sie jak głupia z niego:)
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 115 dni temu Posty: 1304 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-18, 10:54
to mnie D. sam kiedyś namówił, ale później sam nie chciał, nie odpowiada mu najbardziej to, że siusiak cał czerwony, a ja zawsze się smiałam że po takim seksie to pisanki mu się z jajek robią
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum