Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 71 dni temu Posty: 7
Profil: Włosy: Śliczny:)
Stan: Zaręczona
Partner: T.
Wysłany: 2008-11-17, 19:57
Nic w tym strasznego, fajnie - szczególnie dlatego że wtedy jeszcze bardziej nam ( tu: kobietom) się chce. Mimo to, jeżeli już w tym czasie się kochamy to tylko wtedy kiedy uznam ze mozna. Po pierwsze używam tamponów i wtedy wiadomo ze nie jest to już takie straszne i wybieram momenty i dni w których wiem że nie mam za dużego krwawienia...
Tampon do minetki w czasie okresu to jak najbardziej, ale seksu z tamponem w środku sobie nie wyobrażam Poza tym jak tu zrobić żeby pościeli nie pobrudzić? Folię podkładać?
ja oczywiście sobie tego nie wyobrazalam ale l. przekonywal mnie tak dlugo ze jemu to wogole nie przeszkadza ze... uleglam a jesli dodam ze wtedy raczej mam ochote a on mnie potrafi rozpalic do czerwoności... nie mogłam sie dlugo opierac...
Informacje: Dołączyła 165 dni temu Posty: 1864 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-17, 20:37
mloda napisał/a:
ja oczywiście sobie tego nie wyobrazalam ale l. przekonywal mnie tak dlugo ze jemu to wogole nie przeszkadza
no wlasnie moj M. tez mowi, ze by mu to nie przeszkadzalo, ale mimo wszystko mnie to nie przekonuje, bo tak naprawde on nie wie jak to jest, bo nie uprawial nigdy seksu gdy kobieta miala akurat okres, wiec raczej nie dam sie namowic . Poza tym nie czulabym sie komfortowo, a to przeciez bardzo wazne.
hehe zgadzam sie tylko po ciemku wtedy i po kapieli bo jakos nie moglabym gdyby no wiecie on patrzyl jak mi tam cos skapuje... generalnie jak biore tabsy to mam skąpy okres i jest w porządku... a doznania jak zwylke nieziemskie
wiesz początek tak jak zawsze wszystko fajnie... kochaliśmy się klasycznie ale po paru minutach stwierdziłam ze to jednak nie to... nie komfortowo mi było i tak jakoś dziwnie... Kotkowi się tam podobało nawet, ale mi nie za bardzo więc nie ksonczylismy. i w ogóle zabrudziliśmy prześcieradło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum