u nas jak na złość, największa ochota jest wtedy, kiedy nie bardzo można, czyli w czasie okresu kilka razy nam się zdarzyło ale w ostatnim czasie czuję się tak beznadziejnie jak mam okres, że nie ma o tym mowy
Informacje: Dołączyła 235 dni temu Posty: 92 Skąd: 100-lica
Profil:
Wysłany: 2007-11-30, 00:24
a to was zaskoczę- jak zreszta pewnie nie raz:D
otóz ja sie kocham podczas okresu, w pierwszy dzień słabitko raczej to wychodzi, ale w resztę, jak bóle ustają, to wszystko jest okej, nie robimy z tego jakiejś wielkiej sensacji, ale zawsze się cieszymy, bo "te dni" kojarzą nam się z brakiem zabezpieczenia;)
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 411 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-11-30, 08:44
sinless napisał/a:
Cytat:
"te dni" kojarzą nam się z brakiem zabezpieczenia;)
pewnie tylko kojarzą podczas okresu też można zajść w ciążę
a jeśli mamy ochotę to prawdopodobnie i dni płodne
To prawda. teoretycznie jest niemożliwe zapłodnienie w czasie miesiączki a w praktyce to już inna historia. Osobiście znam parę przypadków takich, że moje funfele pozachodziły właśnie tak w ciąże.
Jeśli masz wielką ochotę na sex to znaczy, że masz dni płodne. Tak stworzyła nas natura, że w czasie dni płodnych jesteśmy bardziej atrakcyjne i mamy wzmożony popęd tak aby się zapładniać
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 366 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-11-30, 12:24
Wiecie co, jakos dla mnie sex w czasie okresu nie brzmi zbyt przyjemnie, niby dobry koń to i w błocie pociągnie, ale jakoś mnie to odpycha ( to sie tyczy oczywiście pierwszych dni, bo pod sam koniec gdy uż błota ni ma to juz inna sprawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum