A ja podczas ostatniej miesiączki miałam tak,że dosłownie zgwałciłabym swojego faceta pierwszy raz mi się tak zdarzyło ale nie czułabym się komfortowo uprawiając wtedy seks normalnie to wolę przytulanki i kleje się do Misiaka
Profil: Imię: Wiki
Wzrost: 165
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: T.
Wysłany: 2008-08-05, 08:22
Podczas miesiączki zdarza się ,że mam dwa razy większą ochotę na seks niż zwykle....jakoś tak inaczej.....ale niestety w te dni sobie odpuszczamy, ew. przytulamy się i dajemy sobie buziaki....
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 460 dni temu Posty: 656
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-08-05, 17:11
Wczoraj naszła nas taaaaaaka ochota, że nawet okres nas nie zniechęcił
Pierwszy raz spróbowaliśmy w tej sytuacji i ani mi ani K jakoś to nie przeszkadzało, nie czuliśmy żadnego dyskomfortu, przeciwnie było wręcz całkiem przyjemnie Najtrudniej było się przemóc.
A ja podczas ostatniej miesiączki miałam tak,że dosłownie zgwałciłabym swojego faceta
Ja czesto tak mam, ze gwalce w myslach i stadami; kazdego ktory mi sie pod oczy nawinie
Nie moge sie doczekac prysznica w lazience (na razie mamy tylko wanne), bo wtedy bez problemu bedzie mozna sie kochac nawet w te dni...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 216 dni temu Posty: 12 Skąd: lublin
Profil: Imię: Madzia
Wzrost: dość wysoka
Włosy: Brunetka
Stan: Panna
Partner: Grzesiek
Wysłany: 2008-08-24, 19:59
Ja też na początku okeru nie dała bym rady sie kochac tzn 1 dnia bo wtedy okropnie nnie brzuch boli ale nastepne jest juz wszytsko ok i tez mam wtedy taka ochote... Czasem kochamy sie podczas okresu i nie przeszkadza nam to
Ja nie czułabym sie zbyt komfortowo kochajac sie z facetem podczas okresu. Nie probowalismy i nie chcemy Mi wtedy wystarcza przytulanie a jego zaspokoic moge w inny sposob
ehh no to zazdroszcze u mnie nieco dłużej i z okropnymi bulami.
Kiedyś gdzieś przeczytałam, że masturbacja o wiele mniejsza ból podczas miesiączki...
mi wystarczy kiedy podniece się pieszcząc mojego Miśka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum