Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 234 dni temu Posty: 207 Skąd: z tamtąd:)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: już prawie blond:)
Stan: zakochana do szaleństwa:)
Partner: Mateusz:)
Wysłany: 2008-07-21, 11:32
Jedyna korzyść to tylko taka że podobno po seksie w czasie okresu przechodzą boleści:) ogólnie to niezbyt przyjemne jest kochać się gdy leje się z Ciebie krew:( Lolka ma rację:) przecież to tylko kilka dni.... da się wytrzymać:):)
hmmm ciekawe:P mój facet by się pewnie ucieszył:P
kilka dni temu wymyślił, że może pod prysznicem będziemy się kochać:P haaaa:D mialam okres i mu się chciało... ale nie dałam:) dzisiaj już po miesiączce więc zapowiada się fajny wieczór...warto czekać te pare dni:D
Wysłany: 2008-07-21, 12:26
Tak... to jest ten plus, bo jesli jest czesto to też nie smakuje tak wyjątkowo, mój M. wyjechał do pracy na tydzień wraca w środe, też będzie się działo:):):)
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 203 dni temu Posty: 270 Skąd: Skierniewice
Profil: Imię: Ania
Włosy: blond
Stan: panna :)
Partner: Michał
Wysłany: 2008-07-28, 11:02
U mnie w zwiąku zdarzyło to dwa-trzy razy od pocątku, nie jest to naprawdę przyjemne i u nas to było po alkoholu a później sprzatac trzeba było...strasznie niekomfortowo się wtedy czuję...
Czasami mam ogromna ochotę w trakcie ale jakoś przeżywam te 5-6 dni be i ŻYJĘ każdy lubi co innego i nikt nie powinien nikogo krytykować w tych kwestiach ...
_________________ "Nikt nie może uciec od samego siebie,gdziekolwiek by uciekł"
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 234 dni temu Posty: 207 Skąd: z tamtąd:)
Profil: Imię: Sylwia
Wysłany: 2008-07-28, 14:14
Ja uważam że fajnie jest poczekać te kilka dni... zwłaszcza jesli jakieś pary często się kochają... to po kilku dniach przerwy wszystko smakuje wspanialej:) znam takie pary, które kochają się podczas okresu na maxa bez zabezpieczeń bo wtedy "podobno" nie może dojśc do zapłodnienia... "podobno" więc nie będę testować na sobie:P
_________________ <<<Kochaj ciągle od nowa...
Kochaj jakbyś nie zaznał krzywd...
I żyj jakbyś się nie bał...
I tańcz jakby nie patrzył nikt...>>>
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 188 dni temu Posty: 19 Skąd: Dancelandia
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 167
Włosy: Farbowane, obecnie czerwone
Stan: Panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-07-28, 21:08
Moj facet lubi robic mi na zlosc i tylko w czasie okresu mnie caluje, sprawiajac dreszcze i wiedzac ze ma okres Ale kilka razy nam sie zdarzylo, bo bylismy tak napaleni.. tzn szczerze, czesciej to ja mam ochote nic on
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum