Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 225 dni temu Posty: 3490
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-09-23, 10:39
Znalam taka sytuacje ze facet ubieral swoja dziewczyne, bo jej nie bylo stac na drogie rzeczy. Mowil co powinna sobie kupic itd. A wiecie dlaczego tak robil?
Bo chcial sie nia chwalic przed kolegami... I musiala tak wygladac zeby pasowac... Skoro np wszyscy chodzili w kozuszkach, to ona tez musiala taki miec. Masakra.
Informacje: Dołączyła 129 dni temu Posty: 1571 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-23, 12:15
Mirabelka__22 napisał/a:
Mowil co powinna sobie kupic itd. A wiecie dlaczego tak robil?
Bo chcial sie nia chwalic przed kolegami... I musiala tak wygladac zeby pasowac... Skoro np wszyscy chodzili w kozuszkach, to ona tez musiala taki miec. Masakra.
To jest chore, facet pokazuje swoja dziewczyne jak jakis eksponat, jak jakas lalke, no i dziwne jest, ze ona sie na to zgadzala. Ja wiem, sa rozne sytuacje...nie miala pieniedzy, on jej w ten sposob pomagal, nie wiem...takie dziewczyny moga miec rozne motywy takiego postepowania, ale jesli jej to np. odpowiadalo i chetnie dawala sie tak "pokazywac", to uwazam, ze to chore.
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-09-23, 13:23
masakra ;-/ ja nie lubie jak np mi chlopak kupuje jakiegos ciucha czy nawet sponsoruje bilet do kina poprostu zle sie z tym czuje a co dopiero mialabym sobie myslec jak by mnie tak traktowal ;-/ poza tym szybko wyczulabym ze jest ze mna dla pokazu itp. takich to tylko kopnąc w dupe!!
Informacje: Dołączył: 78 dni temu Posty: 296 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: Blond
Partner: Mary Jane
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-23, 13:45
To może i ja powiem coś na ten temat. Moje zdanie jest takie : kolesie którzy wydają dużo kasy na dziewczynę wiedzą, że czegoś im brakuje. Wiedzą że nie mają dużo więcej do zaoferowania. Dla mnie taka sytuacja jest niedopuszczalna. Uważam sie za tak fajną osobę, że jest wystarczająco dużo innych powodów żeby ze mną być . I mimo że mam dobrą pracę, i w miarę nieźle zarabiam nigdy w kontaktach z dziewczynami o tym nie mówię. Bo dziewczyna którą interesują moje pieniądze jest dla mnie nic nie warta.
_________________ "Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy."
Andrzej Klawitter
nie lubie nawet kiedy facet chce za wszystko zaplacic mimo, ze to on np.zaprosl mnie gdzies, dajmy na to na jakas kolacje, jak juz cos to zrzucamy sie i placimy po polowie, kiedy kupuje mi cos facet wtedy zle sie z tym czuje
Informacje: Dołączył: 78 dni temu Posty: 296 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: Blond
Partner: Mary Jane
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-23, 14:17
Mirabelka__22 napisał/a:
lowca_motyli, gdzies czytalam ze kasiasci faceci od razu wydaja sie atrakcyjniejsi Z wygladu itd
koleś, który ma kasę jest bardziej pewny siebie, a pewność siebie jest jednym ze składników budujących atrakcyjność mężczyzny w oczach kobiety Po prostu ktoś kto dobrze zarabia zna swoją wartość, wie że może coś osiągnąć i to myślę jest atrakcyjne
_________________ "Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy."
Andrzej Klawitter
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 460 dni temu Posty: 656
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-11-22, 14:58
Mój facet ciągle narzeka że nie ma kasy. Nigdzie nie wychodzimy razem bo on ciągle nie ma pieniędzy. W kinie ostatni raz byliśmy rok temu, na basenie, na imprezie też
Irytuje mnie że każde pieniądze wydaje na samochód na wszystko inne żal mu kasy. Wczoraj jak dał mi prezent na urodziny głupio się czułam bo ciągle słyszę że nie ma pieniędzy, musi spłacić kredyt w banku a nie ma z czego. To już praktycznie jego jedyny temat do rozmów.
Do byle jakiej pracy nie pójdzie bo za 5-10 zł za godzinę nie będzie się dawał "wykorzystywać", jakby był bóg wie kim. Nie wiem już jak mu zwrócić uwagę, że nie da się tego codziennie słuchać
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 384 dni temu Posty: 1820
Profil: Włosy: brązowe
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-23, 01:47
kayen, moj eks tez tak mial, ale mial dobre oferty, tylko on wg siebie byl za dobry do nich, skonczylo sie to klopotami finansowymi dlugami u mnie rowniez i bylo jednym z czynnikow konczacych zwiazek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum