Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
milość a-money money..kasa..kasa
Autor Wiadomość
Mirabelka__22 

Informacje:
Dołączyła 225 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-09-23, 10:39   

Znalam taka sytuacje ze facet ubieral swoja dziewczyne, bo jej nie bylo stac na drogie rzeczy. Mowil co powinna sobie kupic itd. A wiecie dlaczego tak robil?
Bo chcial sie nia chwalic przed kolegami... I musiala tak wygladac zeby pasowac... Skoro np wszyscy chodzili w kozuszkach, to ona tez musiala taki miec. Masakra.

REKLAMA

Kita 
Przeszczęśliwa:)

Informacje:
Dołączyła 129 dni temu

Profil:
Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2008-09-23, 12:15   

Mirabelka__22 napisał/a:
Mowil co powinna sobie kupic itd. A wiecie dlaczego tak robil?
Bo chcial sie nia chwalic przed kolegami... I musiala tak wygladac zeby pasowac... Skoro np wszyscy chodzili w kozuszkach, to ona tez musiala taki miec. Masakra.
To jest chore, facet pokazuje swoja dziewczyne jak jakis eksponat, jak jakas lalke, no i dziwne jest, ze ona sie na to zgadzala. Ja wiem, sa rozne sytuacje...nie miala pieniedzy, on jej w ten sposob pomagal, nie wiem...takie dziewczyny moga miec rozne motywy takiego postepowania, ale jesli jej to np. odpowiadalo i chetnie dawala sie tak "pokazywac", to uwazam, ze to chore.

"Miłość ogarnia całe życie kobiety, jest jej więzieniem i jej niebem"

magdaaaaa 

Informacje:
Dołączyła 95 dni temu

Profil:
Imię: magda
Wzrost: 158
Włosy: brązowe
Stan: panna

Ostrzeżeń: [1]
Wysłany: 2008-09-23, 12:24   

Zgadzam się z przedmówczynią to chora sytuacja. Kobieta to człowiek a nie eksponat do pokazywania. Jak chciał sie czymś chwalić to mógł sobie kupić drogie auto.

Mirabelka__22 

Informacje:
Dołączyła 225 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-09-23, 12:36   

To nie byl jakis specjalnie atrakcyjny koles.. Zreszta grozil jej ze nie moze go zostawic.

krowka17 
Koniczynka

Informacje:
Dołączyła 145 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*

Wysłany: 2008-09-23, 13:23   

masakra ;-/ ja nie lubie jak np mi chlopak kupuje jakiegos ciucha czy nawet sponsoruje bilet do kina poprostu zle sie z tym czuje a co dopiero mialabym sobie myslec jak by mnie tak traktowal ;-/ poza tym szybko wyczulabym ze jest ze mna dla pokazu itp. takich to tylko kopnąc w dupe!!

lowca_motyli 
(zły)doradca

Informacje:

Profil:
Włosy: Blond
Partner: Mary Jane
Nastrój:
pijana

Wysłany: 2008-09-23, 13:45   

To może i ja powiem coś na ten temat. Moje zdanie jest takie : :-) kolesie którzy wydają dużo kasy na dziewczynę wiedzą, że czegoś im brakuje. Wiedzą że nie mają dużo więcej do zaoferowania. Dla mnie taka sytuacja jest niedopuszczalna. Uważam sie za tak fajną osobę, że jest wystarczająco dużo innych powodów żeby ze mną być . I mimo że mam dobrą pracę, i w miarę nieźle zarabiam nigdy w kontaktach z dziewczynami o tym nie mówię. Bo dziewczyna którą interesują moje pieniądze jest dla mnie nic nie warta.

666ilonka777 
szczęśliwa

Informacje:
Dołączyła 126 dni temu

Profil:
Imię: Ilona
Wzrost: 165
Włosy: ciemne
Partner: Przemuś :*
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2008-09-23, 13:57   

nie lubie nawet kiedy facet chce za wszystko zaplacic mimo, ze to on np.zaprosl mnie gdzies, dajmy na to na jakas kolacje, jak juz cos to zrzucamy sie i placimy po polowie, kiedy kupuje mi cos facet wtedy zle sie z tym czuje :-/

Mirabelka__22 

Informacje:
Dołączyła 225 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-09-23, 14:06   

lowca_motyli, gdzies czytalam ze kasiasci faceci od razu wydaja sie atrakcyjniejsi :lol: Z wygladu itd

lowca_motyli 
(zły)doradca

Informacje:

Profil:
Włosy: Blond
Partner: Mary Jane
Nastrój:
pijana

Wysłany: 2008-09-23, 14:17   

Mirabelka__22 napisał/a:
lowca_motyli, gdzies czytalam ze kasiasci faceci od razu wydaja sie atrakcyjniejsi :lol: Z wygladu itd

koleś, który ma kasę jest bardziej pewny siebie, a pewność siebie jest jednym ze składników budujących atrakcyjność mężczyzny w oczach kobiety ;-) Po prostu ktoś kto dobrze zarabia zna swoją wartość, wie że może coś osiągnąć i to myślę jest atrakcyjne

magdaaaaa 

Informacje:
Dołączyła 95 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-09-23, 15:10   

znam paru takich , którzy jedyne co mogą dać dziewczynie to kasa. Nic sobą nie reprezentują.

matrans

Informacje:

Profil:

Wysłany: 2008-09-25, 12:13   

cóa po kasie jak nie ma uczucia miłosci zrozumienia radosc czerpania przyjemnosci z obcowania ze soba

kayen 
men`s connoisseur

Informacje:
Dołączyła 460 dni temu

Profil:
Partner: mam Cię na oku

Wysłany: 2008-11-22, 14:58   

Mój facet ciągle narzeka że nie ma kasy. Nigdzie nie wychodzimy razem bo on ciągle nie ma pieniędzy. W kinie ostatni raz byliśmy rok temu, na basenie, na imprezie też :-/
Irytuje mnie że każde pieniądze wydaje na samochód na wszystko inne żal mu kasy. Wczoraj jak dał mi prezent na urodziny głupio się czułam bo ciągle słyszę że nie ma pieniędzy, musi spłacić kredyt w banku a nie ma z czego. To już praktycznie jego jedyny temat do rozmów.
Do byle jakiej pracy nie pójdzie bo za 5-10 zł za godzinę nie będzie się dawał "wykorzystywać", jakby był bóg wie kim. Nie wiem już jak mu zwrócić uwagę, że nie da się tego codziennie słuchać :roll:

magdaaaaa 

Informacje:
Dołączyła 95 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-11-22, 17:15   

Kayen moge sie domyslec , że jest ci ciężko. Niestety znam wielu facetów ( i nie tylko ;-( ) co tz mówia
kayen napisał/a:
za 5-10 zł za godzinę nie będzie się dawał "wykorzystywać", jakby był bóg wie kim
. Uważam , ze jak ktos nie poczuł co to bieda to ma takie "ambicje".

kayen 
men`s connoisseur

Informacje:
Dołączyła 460 dni temu

Profil:
Partner: mam Cię na oku

Wysłany: 2008-11-22, 19:51   

Albo jest chory albo tu zajrzał bo zarezerwował bilety na Bonda na późny wieczór <bezradny>

Zielonooka 
Lady in red

Informacje:
Dołączyła 384 dni temu

Profil:
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2008-11-23, 01:47   

kayen, moj eks tez tak mial, ale mial dobre oferty, tylko on wg siebie byl za dobry do nich, skonczylo sie to klopotami finansowymi dlugami u mnie rowniez i bylo jednym z czynnikow konczacych zwiazek

Odpowiedz do tematu