Dziewczyny musze na juz kupić mikrofalę, stara sie popsuła tzn. zieje ogniem i nawet straach ja włączac.Naprawa tez się pewnie nie opłaca ,bo to stary 7 letni model , a u mnie w domku bez tego sprzętu jak bez ręki. Postanowiłam zainwestowa w marke zelmera i oto moje 2 typu : ZELMER 29Z022 lub Zelmer 29Z010 Moze któras z Was ma takie?Moze polecacie inne?Wszelkie info mile widziane
Informacje: Dołączyła 1175 dni temu Posty: 6614 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-12-12, 14:23
ja w mikrofalach nie lubie pokretel, krecic trzeba a tak to sobie ustawiam ile minut czy sekund i juz.
w wyborze nie pomoge bo nie zanosi sie na razie na zmiane naszej wiec
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cie nosze. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko...a ja Twoja mama
W ważniejszych sprawach dotyczących forum, szybciej odpowiem na PW
Informacje: Dołączyła 851 dni temu Posty: 4693 Skąd: w krainie marzen...
Profil: Imię: S.
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-12, 14:35
dajmira, szczerze mowiac to zupelnie sie na tym nie znam... wiec nie bardzo moge ci cokolwiek doradzic... moge tylko powiedziec ze ta pierwsza podoba mi sie bardziej wizualnie.. i tyle.. ale to jest malo fachowa opinia hah )
Profil: Wzrost: 165
Włosy: brunetka
Wysłany: 2008-12-12, 15:05
ja mam mastercook i jest wporządku,nie ma pokrętła tylko przyciski do ustawiania czasu. Nie psuje się,sprawuje sie ok takze jako producenta mogę mastercook'a polecić
_________________ Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!
saja mnie tez , chociaz teraz czytałam opinie i o drugiej lepiej piszą...sama nie wiem, wkurza mnie jedyne co to to "pipkanie" przy tych z przyciskami, bo siostra taka ma i ciagle piszczy przy kazdej czynnosci!Spróbuje jeszcze jakies wylukac z mastercook'a ,bo do konca nie jestem juz teraz przekonana...
ja nie lubie tych na przyciski bo właśnie wkurza mnie to
dajmira napisał/a:
pipkanie"
i zle mi sie jej używa bo ma długie pazurki -brat ma taką , my w domu mamy na pokrętło. Co do firm to nic nie moge polecić bo zarówno moja mama jak i moi bracia nie zwracali na to uwagi przy kupnie.
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
my mamy prostą w obsłudze mikrofale ( z myślą o moim braku umiejętności posługiwania się wszelkim sprzętem elektronicznym), łatwo się ustawia czas, wszystko jest ( program rybka, mięso czy warzywa itp)
mikrofala.jpg
Plik ściągnięto 647 raz(y) 6,59 KB
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
my mamy jakąś z biedronki, jest srebrna i oto nam głownie chodziło nie potrzebowalismy bajerów , chodziło tylko aby czasem coś podgrzać.
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 737 dni temu Posty: 7737 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-02-13, 10:23
Jamam szczerez mowiac nie wiem jakiej firmy a nie chce mi sie biec na dol sprawdzac:p Mamy ja juz pare dobrych lat na prawde pare nie wiem moze z 5 moze 7 i juz bardzo slabo grzeje. Cos co kiedys przygrzala w pol minuty teraz grzeje pare minut. Ale coz stara i coraz mniej jara
Ja teraz w domu nie posiadam i nigdy nie miałam... Jak wyprowadzę się na swoje to też chyba nie będę inwestowac w mikrofalówkę, chyba, że ktoś zrobi mi prezent Nie potrzebuję tego, może dlatego, że nigdy nie miałam
Wysłany: 2009-02-18, 13:29
my mamy mikrofalę, bardzo nam się przydaje nie wyobrażam sobie życia bez niej, oprócz mikrofali ma jeszcze funkcję grilla, w tamtym roku kupiliśmy firmy whirpool
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 892 dni temu Posty: 4029 Skąd: świętokrzyskie
Profil: Imię: Madzia :)
Nastrój:
Wysłany: 2009-02-19, 21:36
A do czego najczesciej jej uzywacie ?
Jakies podgrzewanie obiadkow czy cos ?
My nie mamy mikrofali, ale zastanawiam sie nad zakupem
Ale nie wiem czy jest nam potrzebna
Choc niekiedy jak chce cos odgrzac, to zanim mi sie piekarnik nagrzeje, to schodzi z pol godziny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum