Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 338 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-01, 13:26
ja mysle,ze sobie sama bigosu narobilam tymi tabsami ostatnio,jak je odstawilam po miesiacu i mysle ze dlatego mi sie wszystko pokielbasilo,wczesniej sie tym martwilam,ale jak gin powiedzial ze wszystko dobrze to az tak sie nie przejmuje ...chociaz zawsze lepiej miec regularnie i wiedziec czego sie spodziweac i kiedy
Wysłany: 2008-07-01, 13:30
madzia napisał/a:
nie biore nic
a diety rzadnej nie stosujesz? Gdzies czytalam,ze schudlas ostatnio ..moze to dlatego takie skape? Najlepiej isc do gina i sie upewnic czy wszystko w porzadeczku
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 156 dni temu Posty: 4389 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-01, 16:35
Donn, ma racje u \Ciebie madziu, mozliwe ze ten stres wlasnie zadzialal bo ostatnio troche sie nazbieralo prawda...
nie przejmuj sie na pewno bedzie dobrze
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Ja mam takie pytanie... zanim zaczęłam uprawiać sex z B. miałam cykle po 25-27 dni i miesiączki raczej takie 5 dniowe. A potem to przeskoczyłam na 30 i 34 dniowe cykle i tygodniowe @;/ czy to ma w ogóle jakiś związek czy tylko zwykły zbieg okoliczności??? i jeszcze jedno czy pogoda wpływa na długość cyklu? bo ja zauważyłam, że w lato gdy jest bardzo ciepło mam dłuższe cykle...
cerrata, hahahaha kobieto uwielbiam tą Twoją bezpośredniość i w ogóle:D no i masz rację że będzie jeszcze ciekawie:P czyli te moje genialne powiązania to tylko takie moje...?:D
czyli te moje genialne powiązania to tylko takie moje...?
no to się zmienia wszystko nooo
ja pamiętam np jak mnie bolał brzuch przy pierwszej miesiaczce po pierwszym razie z R.
czołgałam się dosłownie po tabletkę do kuchni na kolanach
raz mam regularnie że np każdego 10-go każdego misiąca dostaję i mam tak przez 5 miechów a potem wsio się zmienia i w ogóle nie wiem co i jak
teraz niby miałam cykl 28 dni... czy coś, ale np miałam teraz tak, że między jedną miesiączką a tą co mi się kilka dni temu skończyła, miałam jakieś 2 tygodnie odstępu
świrujemy
spokój będziesz miała jak przekwitniesz moja droga
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 338 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Wysłany: 2008-07-24, 11:50
asia21_87 napisał/a:
ja to wogóle to moj @ to jest taki dziwny,
raz mam a raz nie, a dlaczego nie wiem, a do lekarza jakos nie moge sie wybrać z braku czasu
Asiu idz do lekarza bo to niedobrze,ze majac 21 lat masz takie nieregularne cykle.
A ja mialam jedno wielkie zamieszanie ostatnio,ale teraz wychodzi mi na to ze @ dostaje 6ego kazdego miesiaca - no i bede krwawiaca panna mloda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum