Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 111 dni temu Posty: 690 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Anna
Stan: In Love
Partner: Piotr
Wysłany: 2008-06-27, 15:05
Moze wy macie jakis pomysl na to co sie moze dziac ze mna skoro moj okres jest malo obfity a do tego trwa zaledwie 2 gora 3 dni nie wiem co sie dzieje i czy to powod zeby isc do lekarza?Pomozcie
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-27, 15:28
no nie wiem..ale nie wydaje mi sie zeby to moglobyc cos zlego..wydaje mi sie,ze tak ci sie unormowalo i tyle..jesli cie to bardzo martwi to moze lec do gina i niech cie przebada - bedzie problem z glowy
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 308 dni temu Posty: 3627 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Wysłany: 2008-06-27, 15:36
skinnybitch, no stres tez napewno ma wplyw na miesiaczke...dieta tez jakos tam dziala najlepeij isc do gina,a nie macie polskich przychodni w Dublinie?
Wysłany: 2008-06-27, 15:46
Mamy ale cena jest kosmiczna wiec przezyje ten miesiac i pojde w polsce za ta kase do prywatnego....Nie ufam lekarzom w Dublinie bo nasluchalam sie opowiesci o nich nieciekawych...
Wysłany: 2008-06-27, 15:48
ja tez niedawno mialam problemy z @ i tez wolalam poczekac i isc do lekarza w PL Okazalo sie,ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku a @ mam nadal nieregularnie i ostatnim razem myslalam ze umre z bolu
Wysłany: 2008-06-27, 17:39
Ja mam tez tak ze jak staramy sie o dzidzi z Piotrkiem to pozniej mam tak bolesne miesiaczki jak nigdy bo mnie generalnie nigdy nie boli....tez to takie dziwne no ale mam nadzieje ze lekarz mi wyjasni
Wysłany: 2008-07-01, 13:14
wczoraj dostalam @. brzuch bolal jak cholera 3 tabletki nie pomogly:/ dzis brzuch dalej boli tzn. juz nie tak ale czuje go.a praktycznie mam czysto:/ cos tam leci ale to takie raczej plamienie.
zastanawiam sie czy nie przechdze menopauzy ostatnio w ogole mialam krotkie te @ ale teraz to juz nie wiem co myslec. szukam info po necie poki co...i chyba wybiore sie do lekarza z tymi moimi okresami.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 308 dni temu Posty: 3627 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Wysłany: 2008-07-01, 13:22
madzia napisał/a:
zastanawiam sie czy nie przechdze menopauzy
a ty Madzia ostatnio sie w glowe czyms ciezkim nie uderzylas
madzia napisał/a:
ostatnio w ogole mialam krotkie te @
a bieresz tabsy? Moje @ tez ostatnio sa calkiem pokielbaszone,mam @ co 6tygodni chyab,albo i jeszcze rzadziej, w pierwszy dzien umieram,a na drugi juz prawie koniec bylam u gina i powiedzial,ze wszystko w porzadku,czysciutko i wogule zrobil mi cytologie ..zobaczymy moze tam cos wyjdzie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum