może nie bez powodu się spóźnia? Ja o róznie mam i zawsze nieregularnie;/ ale ok 40 dni trwa mój cały cylk miesiączkowy i zazwyczaj pierwsze 2 dni @ na lekach przeciwbólowych
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 211 dni temu Posty: 3068
Profil:
Wysłany: 2008-08-20, 11:37
krowka17, najlepiej jesli o to chodzi zrobic test A jak stres zwiazany z brakiem minie to i @ przyjdzie:) A tak z kazdym dniem bedziesz coraz bardziej zestresowana i nie masz co sie spodziewac bo Ci sie wszystko "zablokuje"..
krówka17 spokojnie mi ostatnio spóźniał sie prawie 2 tygodnie i chociaż wiedziałam, że to nie możliwe to bałam sie tego, że może jednak gdzieś coś przeoczyłam.. ale to takie moje durnowate myslenie dostaje @ i od razu zapominam o tym, że tak sie bałam a spoźnia mi sie przeważnie przez stresss
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 117 dni temu Posty: 44
Profil: Imię: Wiola
Wysłany: 2008-10-01, 14:38
Dziewczyny mam taki problem... to sie ciagnie juz ponad rok.. byłam u trzech lekarzy i kazdy robi m jakies badania i kazdy mowi mi cos innego.
Mam problemy z regularnowscia miesiaczki.. czasem bywa że nie mam jej po 4 miesiace.
Moze ktoras z was miala tez taki problem i wiec co sie dzieje ??
Fakt ze jestem bardzo nerwową osoba i to tez mze wpływac na to.
Mam zamiar isc niedługo do innego lekarza , ale moze zanim sie zbopre wsobie i to zrobie wy mi cos doradzicie lub napiszecie cos na ten temat , bo ja juz kompletnie nie wiem ocb (
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 446 dni temu Posty: 614
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-10-01, 17:09
WiOlLuŚś napisał/a:
Mam problemy z regularnowscia miesiaczki.. czasem bywa że nie mam jej po 4 miesiace.
Mam tak samo. Chodzę prywatnie go ginekologa, dał mi skierowanie na badanie poziomu hormonów. Biorę tabsy ale jak pisze madzia nie na uregulowanie tylko na wywołanie tego okresu. Brałam już 2 serie i rzeczywiście skutkowało; okres tego samego dnia każdego miesiąca, ale przy 3 coś się rypło i odstawiłam. Mimo to dalej miesiączkuje w miarę regularnie.
- tych tabsów było to, że okres był bardziej bolesny, ale gin stwierdził że to nie od tego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum