Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 246 dni temu Posty: 593 Skąd: Zawiercie
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2007-12-29, 11:08
Jak wiecie mam 17 lat czyli generalnie jeszcze nastolatka jestem.
Wiec podczas Wigilii u mojej babci, na ktora z chlopakiem przyszlam, dziadek rozpoczol skladanie zyczen i swoje przemowienie (taka jego tradycja). Na koniec swej jakze dlugiej i rozwleklej mowy stwierdził : " Mam nadzieje, ze w przyszlym roku spotkamy sie w takim lub POWIEKSZONYM skladzie (chodzilo oczywiscie o moja ciotke, aby w koncu zdecydowala sie na dziecko)"
Taak i w tym momencie moj ukochany wypalil- "My sie juz o to z Paulinka postaramy"
Po takim oswiadczeniu babcia prawie zemdlala a ciotka potlukla szklanke.
Jedynie dziadek nie uslyszal tej wypowiedzi z powodu problemow ze sluchem.
_________________ Łapie chwile ulotne jak ulotka...
Taak i w tym momencie moj ukochany wypalil- "My sie juz o to z Paulinka postaramy"
Po takim oswiadczeniu babcia prawie zemdlala a ciotka potlukla szklanke.
Jedynie dziadek nie uslyszal tej wypowiedzi z powodu problemow ze sluchem.
Gratuluje faceta z takim poczuciem humoru Mój mąż ma podobne i nigdy się z nim nie nudze.......................................no chyba tylko wtedy kiedy on kompa okupuje
To bylo jakies 2 miesiace jak mieszkalam juz w niemczech,poznalam pewnego chlopaka no i gdy w koncu mialo dojsc do czegos powazniejszego to mialam okres i chcialam mu o tym powiedziec ,ale nie wiedzialam jak
Ten sie do mnie dobiera a ja...nie,nie a on ze przeciez chcialam i przypomnialo mi sie jak mowi sie krew po niemiecku i mowie do niego ja ma blume a on oki i dalej ja mowie znowu ze mam blume i w koncu jak mu to wytlumaczylam to okazalo sie,ze mowilam do niego kilka razy ja mam kwiaty ja mam kwiaty bo krew jest blut a nie blume!!!!!!!!!!!!!
Teraz to sie z tego smieje ale wyobrazcie sobie jak ja sie musialm czuc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum