Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 60 dni temu Posty: 629 Skąd: M......
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 172
Włosy: jestem czarnulką
Stan: żona ,mama i sis :)
Partner: M...
Wysłany: 2008-04-01, 22:46
anusek napisał/a:
ciąża niesamowity stan i sam poród-większośc mówi że niezapomniane wspaniałe przeżycie,jak ci kładą dzidzie na brzuchu...
uczucie boskie
ale facet w ciąży nieee podoba mi się to
_________________ Jestem...aniołem...? czy jestem demonem?
Bóg stworzył mnie a diabeł opentał...
Więc jaka jestem? Grzeszna czy święta?
Anioł czy demon? Piorun czy miód?
Gołąb czy żmija? Upiór...czy cód?
zdradliwa... czy wierna...? dobra, czy zła?
wiec jaka jestem?czy ktoś mnie zna
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 219 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-04-02, 09:22
Skoro ten mężczyzna miał usunięte tylko piersi a reszta organów pozostała to ciąża jest możliwa.
Czy mnie to szokuje?
Tak średnio.
Jest to nietypowe ale wiem z autopsji,że ludzi którzy pragną dziecka a nie mogą go mieć zrobią wszystko!
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Dla mnie to dziwne!!!! A juz najbardziej to współczuję temu biednemu dziecku!!! Wyobrażcie sobie co się będzie działo jak się już urodzi. I mogę się założyć że Ci rodzice to jeszcze majątek na tym zbiją.No w końcu to pierwsze dziecko które urodził ,,mężczyzna"................
hm.. czy mnie to szokuje.. yy chyba nie.. zreszta w obecnych czasach mozna sie wszystkiego spodziewac... pozatym jesli ma narzady kobiece no to zaden problem zeby byl w ciazy.. no wlasnie byl czy byla.. to dal mnie jakis krypto-mezczyzna.. bo niby mezczyzna a jednak niby kobieta... sama nie wiem... acxzkolowiek w tym wszystkim najbardziej szkoda tego nienarodzonego dziecka.. ono nie jest niczemu winne.. a juz zawsze bedzie ciazyc na nim pietno dziecka urodzonego przez.. hm.. tatusia-mamusie?? dziwne... takie jakies niesmaczne
na początku mnie to faktycznie zszokowało. ale teraz.... już raczej nie. tak jak pisałaDorotea, jeśli bardzo pragną mieć dziecko a żona nie ma takiej możliwości to na pewno zrobią WSZYSTKO aby to dziecko mieć. ale o co im tak naprawde chodzi dowiemy się dopiero kiedy dziecko przyjdzie na świat. jeżeli o dziecko to będą starali się jak najszybciej wyciszyć i zatuszować sprawę. jeżeli tylko o rozgłos i kase to napewno nieraz o nich usłyszymy
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 107 dni temu Posty: 515
Profil:
Wysłany: 2008-04-04, 12:17
No to proszę... zaczęło się
Thomas Beatie, znany również jako "Mężczyzna w ciąży", był gościem w talk-show Oprah Winfrey. Prowadząca przygotowała same atrakcje, m.in. USG na żywo... Chcecie wiedzieć, co było dalej?
34-letni brodaty transseksualista wystąpił w programie, bo "chciał udowodnić, że naprawdę jest w szóstym miesiącu ciąży". I rzeczywiście udowodnił. W talk-show pokazano go, gdy badany ultrasonografem, z dumą wpatruje się w obraz na monitorze. Państwo Beatie będą mieli córeczkę. Dziewczynka powinna urodzić się w lipcu.
Jak Thomas znosi ciążę? - Jestem wiecznie zmęczony i głodny. Ciągle mam ochotę na soję. Zjadam tony soi - opowiada. Dla Beatiego problemem są też ubrania. - Nie mogę znaleźć odpowiednich ciuchów. Chyba nikt jeszcze takich nie wymyślił - żali się u Oprah.
Thomas Beatie urodził się jako kobieta i wystąpił nawet w konkursie Miss Teen Hawaii. Później przeszedł operację zmiany płci i zachowując część żeńskich organów, legalnie stał się mężczyzną. Od kilku lat Thomas jest żonaty.
- Nancy nie może mieć dzieci. Tylko dlatego zdecydowaliśmy się na taki krok - wyjaśnia. Jakiś czas temu Beatie przestał przyjmować testosteron, później dzięki sztucznemu zapłodnieniu zaszedł w ciążę. - Jestem człowiekiem i mam prawo mieć biologiczne dzieci - podkreśla. http://deser.gazeta.pl/
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-04, 12:20
a po co musiał ludzi przekonywać, że jest w ciąży, skoro zaszedł w ciążę, żeby móc miec potomstwo?? wykorzystuje na maxa to, że się o nim mówi i pewnie nieźle na tym zarabia, jak dla mnie nie powinien wszystkim o tym gadac, tylko się cieszyć, że bedzie miał córkę- zwykły naciagacz
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 219 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Stan: panna
Wysłany: 2008-04-04, 12:48
ludzie dla sławy i pieniędzy są skłonni zrobić wszystko - niestety.
Boję się,że dziecko będzie budziło zainteresowanie jak jakiś wybryk natury.
Mam nadzieję,że sprawa ucichnie po jego urodzeniu
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-04, 15:02
niki napisał/a:
jak dla mnie nie powinien wszystkim o tym gadac, tylko się cieszyć, że bedzie miał córkę
Dokładnie
i będzie cierpiało tylko dziecko
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 50 Dołączyła 300 dni temu Posty: 256
Profil:
Wysłany: 2008-04-06, 09:29
stanowcze NIE
albo z rozmysłem zmienia płeć i niesie za soba to konsekwencje
albo rodzi i jest matką
skoro nie spełniła się jako kobieta,to jakim prawem robi to co przynależy kobiecie?
a kto pomyślał o dziecku,o jego dorastaniu,szkole i tym co spotka po drodze,a wiemy że dzieci i młodzież jest straszna i bezwględna jezeli chodzi o zrobienie z tego użytku
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-04-06, 11:22
madzia napisał/a:
ale przeciez nic w zyciu nie trzeba troche luzu
Trzeba umrzeć i iść do WC
To było napisane sarkastycznie bo przecież tyle tolerancyjnych osób mamy na forum, że na ma się czym martwić. Ta ciąża to normalka i nie ma się czym przejmować.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum