Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 482 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-03-29, 13:02
cerrata napisał/a:
niki napisał/a:
ja bym chciała, żeby Misiu mógł dla nas urodzić
że co?
ja bym nie chciała
no pewnie , ze bym chciała. gdyby moja endometrioza była tak zaawansowana( chociaz tego jaki ma stopień dowiem się w poniedziałek) i wiadome by było, że nie mogę mieć dzieci, to gdyby Misiek mógł zajść teoretrycznie w ciążę, to bym z tego skorzystała. tzn marzy mi się, że jak Arnold w jakimś filmie zaszedł w ciążę, to żeby faceci w razie czego też mogli, ale nie wyobrażam sobię, że mogłabym być z facetem , który był kobietą i ma w środku wszystko kobiece ( choć dziwi mnie to, że jemu nie usuneli narządów)
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 322 dni temu Posty: 5495 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-03-29, 13:14
niki napisał/a:
nie wyobrażam sobię, że mogłabym być z facetem , który był kobietą i ma w środku wszystko kobiece
nawet nie mów..ble ble ble
niki napisał/a:
gdyby moja endometrioza była tak zaawansowana( chociaz tego jaki ma stopień dowiem się w poniedziałek) i wiadome by było, że nie mogę mieć dzieci, to gdyby Misiek mógł zajść teoretrycznie w ciążę, to bym z tego skorzystała.
no tak... powodzenia kochana, trzymam kciuki, żeby było ok
Informacje: Dołączył: 50 dni temu Posty: 98 Skąd: nieistotne
Profil:
Wysłany: 2008-03-29, 15:18
No nie wiem,mam mieszane odczucia;/z jednej strony to mega oblesne ale z drugiej beda miec dzidziusia,niestety nie swojego wiec w sumie rownie dobrze mogli by adoptowac,ale cos mamy XXI w wiec jest to mozliwe.
Kiedys ogladalm w tv ze koles bral jakies tabletki i mial mleko i karmil swoje niemowle to jest dopiero oblesne,fuj. Mnie to s z pedofilem od razu skojarzylo,okropny widok.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 174 dni temu Posty: 3068 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-29, 15:55
mam takie samo zdanie jak niki gdybym nie mogła miec dzieci to byłoby to wspaniałe rozwiązanie,ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie związku z takim kobieto-facetem
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
wiecie co - a ja bym nie chciała żeby faceci rodzili - ja wspominam oba porody bardzo dobrze zwłasza ostatnie momenty opuszczenia dzieciaczków mojego brzusia - nie zapomnę tego uczucia nigdy!
Ja zresztą lubię być w ciąży - moje oba porody nie trwały dłużej niż 20 minut !!!!
Mam zresztą zajefajną Panią ginekolog któa była zawsze przy mnie
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 174 dni temu Posty: 3068 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-30, 14:55
unifine no w sumie dużo by sie traciło,ciąża niesamowity stan i sam poród-większośc mówi że niezapomniane wspaniałe przeżycie,jak ci kładą dzidzie na brzuchu...
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum