Informacje: Dołączyła 380 dni temu Posty: 1851 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Partner: Kotuuuuś:*
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-06, 18:45
Jak stara baba teraz wygląda normalnie
w dłuższych tak dziewczęco i ogólnie lepiej
_________________ Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 756 dni temu Posty: 6288 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2010-08-06, 18:47
Wygląda tragicznie. choć pewnie przy innym ułożeniu włosów trochę zyska. w długich wyglądała delikatnie i dziewczęco ... teraz już tylko wygląda ... "jakoś".
I just wanna play around, boy
You want a temporary tattoo, don't you?
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 193 dni temu Posty: 509
Profil: Imię: Monika
Wysłany: 2010-08-06, 23:38
Faktycznie postarzała się przez tę fryzurkę. Pierwsze skojarzenie, jakie nasunęło mi się na myśl po zobaczeniu tego zdjęcia to Mia Farrow w "Dziecku Rosemary". Tak czy siak, nie podoba mi się.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 345 dni temu Posty: 2873
Profil: Imię: Justyś :)
Wzrost: całe 158 cm
Włosy: farbowany ;)
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-07, 10:51
karatetyka napisał/a:
Pierwsze skojarzenie, jakie nasunęło mi się na myśl po zobaczeniu tego zdjęcia to Mia Farrow w "Dziecku Rosemary"
a mnie ... (przepraszam za to co napiszę, bo wiem, że średnio będzie to na miejscu ale to chyba wina filmu, który ostatnio oglądałam ) w pierwszej chwili skojarzyła się z kobietami z obozu koncentracyjnego
bardzo jej nie do twarzy w tych włosach i nie wiem czy to wina ułożenia, zdjęcia czy po prostu akurat jej krótka fryzurka nie służy
zdecydowanie lepiej wyglądała w długich - dziewczęco i promiennie
w pierwszej chwili skojarzyła się z kobietami z obozu koncentracyjnego
wiesz ja miałam podobne skojarzenie , albo jakas narkomanka z ulicy. te długie włosy dawały jej taka dzidwczecosc , kobiecośc , subtelnosc , a teraz wyglada nijako.
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Podobno przyczyną obcięcia włosów było ich nadmierne zniszczenie po koloryzacji. Ale mi jakoś trudno uwierzyć w to,że ktoś obcina zniszczone włosy do samej skóry i świadomie ryzykuje uwypuklenie mankamentów swojej twarzy.
Bardziej obstawiam za tym,że jej fryzjerowi podczas farbowania coś nie poszło. Chyba,że chciała zaszokować i na chwilę przypomnieć się w mediach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum