Informacje: Dołączyła 464 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-07, 15:45
ja to sie dziwie ze aktorem nie został...wiekszosc piosenkarzy teraz aktorstwa probuje..a on miałby wziecie wyobraźciew sobie np "Noc żywych trupów" albo "Resident Evil" z jego udziałem m...normalnie miodzio...i jaka oszczednosc czasu i pieniedzy ... przeciez charakteryzacja zombie trwa kilka godzin..a jego mogliby krecic od razu
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 289 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-07, 23:19
dzieci można nim straszyc-paranoja co on z siebie zrobił...jakby został taki jak był to teraz by pewnie był jakiś czekoladowy przystojniak,a nie biały stwór
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
no zrobił, ale jak mówisz Jackson to nasuwają się skojarzenia i pierwsze to chyba to, że się 'przemalował' a potem jak tańczył i gdzie się łąpał
poza tym teraz jego taniec już nie robi furory, jest znany z tego, że nos mu odpada
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 334 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-10, 13:06
Cytat:
no zrobił, ale jak mówisz Jackson to nasuwają się skojarzenia i pierwsze to chyba to, że się 'przemalował' a potem jak tańczył i gdzie się łąpał
poza tym teraz jego taniec już nie robi furory, jest znany z tego, że nos mu odpada
nie przypominam sobie aby juz bylo hehe dobre powiekszone brwi jakos nie widze poduszki w policzkach raczej usmiech sprawil ze tak to wyglada usta moze ma blyszczyk co powieksza usta nos moze miec zrobiony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum