Informacje: Dołączyła 256 dni temu Posty: 92 Skąd: 100-lica
Profil:
Wysłany: 2007-12-29, 15:46
wcześniejsze metamorfozy były czasem niuansowe, ale teraz to spadniecie z krzesła...
Lisa Hurley
(dziedziczka fortuny Hiltonów, skandalistka, siostra Paris Hilton)
Ricky Lake (prowadzi najsłynniejszy talk show, zaraz po show Ophry Winfrey, program zamierzeniem podobny do "Rozmowy w Toku"...)
wiadomo kto;) przed "plastykiem" nos był taki:
Catrine Zeta Jones, bardzo znana aktorka (dla tych zacofanych, w tych tematach... )
Demi Moore (aktorka, wiadomo ), najbardziej zmieniająca się kobiete show-biznesu, poza Madonną
no miał jedną dobrą piosenkę (...last Chrismas I give You my heart, but the very next day, You give't away....) reszta to szjas no i zmienił się od tamtej pory
Pamela Anderson:
Nicole Richie (bogaczka, przyjaciółka Paris Hilton, w show biznesie i moze rzeczywiście też w życiu)
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 348 dni temu Posty: 172 Skąd: Sanok
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167
Włosy: jasne
Wysłany: 2008-01-04, 00:04
co do Kukulskiej to kojarzy mi sie teraz troche z Alicia keys.. może kukulska spiewac potrafi..ale ten jej przebój SEXI FLEXI to dla mnie totalna porażka..wogole nie mam pojecia co ona chce tym przekazac.. ani do sluchania ani do tanczenia.. a zdjecia Nicole mnie przerazily .. Zeta Jones i george michel
_________________ ..gdy jest bardzo smutno, to kocha sie zachody słońca..
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 266 dni temu Posty: 1830
Profil: Imię: K.
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: hmm... zawieszony....
Wysłany: 2008-01-04, 22:29
Według mnie w polskiej "branzy" najlepsza metamorfoze przeszla Kasia Cichopek. Kiedys wygladala strasznie, a dzis reklamuje bielizne.
Na gorzej zmienila sie Anka Swiatczak, choc nigdy chyba nie była za ładna.
Z zagranicznych gwiazdek najlepiej wyglada Victoria Beckham, choc moglaby troche przytyc.
Informacje: Dołączyła 434 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-06, 16:21
mogł zostac taki jak w 87....nie było tak zle a juz był "biały" prawie... no ale wiadomo...wybielacze niszcza tkaniny hehehehehehe....teraz jest zielony zombie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum