Informacje: Dołączyła 139 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-27, 03:08
Sluuuchajcie normalnie myslalam ze dzis umre przyniesli dzis do zakladu fotel ze sklepu (porwal im sie podczas transporu material i chcieli zeby go naprawic) ZGADNIJCIE Z CZEGO BYL ZROBIONY FOTELIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Myslalam ze widzialam juz wszystko meble ze sklejki, z tekturki ale FOTELIK ZROBIONY ZE STYROPIANU Oblozony cieniutka gabka i materialem szkoda ze nie mialam aparatu przy sobie
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 222 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-03-27, 11:57
madzia napisał/a:
nie rozumie to z czego on byl? nic nie wywnioskowałam z tego postu
Ze styropianu był ten fotel.
Mi też nie podobają się takie nowoczesne kanapy. Lubie klasyczne meble. Przytulne kanapy, nie podobają mi się ze skóry czy czegoś podobnego, wydają mi się zimne.
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Informacje: Dołączyła 139 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-27, 12:35
madzia, no wlasnie ze styropianu Donn, nie wiem ten fotelik nawet ladnie wygladal jak zdjelismy material to zobaczylismy co bylo w srodku.Nie wiem jaka jest zywotnosc takigo fotelika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum