Informacje: Dołączyła 139 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-23, 16:27
smerfetkahh, a ja wlasnie mam dosyc komod teraz mam komody i nic nie moge zmiescic w nie ja szukam inspiracji iwzorkow na jakies super mebloscianki ( R kiedys pracowam w Wa-wie w firmie ktora robila meble na zamowienie to cos na ten temat wie?)moze kiedys by mi zrobil taka mebloscianke????
[ Dodano: 2008-03-23, 16:30 ]
to mi sie tez podoba i nie jest takie skomplikowane wiec samemu mozna zrobic znaczy sie na zamowienie
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-23, 21:49
2 i 3 fotka od dołu szałowa ale nie czułabym sie dobrze w takim pomieszczeniu.... nie lubię "sterylnych" miejsc ja czasem lubie troche nabałaganic i czuc cieplo od miejsca w ktorym przebywam a te pomieszczenia mimo ze piekne tego ciepła nie daja...
ja póki co meblościankom mówię zdecydowane NIE. pewnie dlatego, że prawie całe życie miałam takie w pokoju i mi się znudziły. teraz z M. mamy same komody, witryny, barki itp. i jestem z nich b. zadowolona
Profil:
Wysłany: 2008-03-24, 00:51
hehehehe jesli chodzi o mieszkanie w bloku to popieram Madzie ja tez teraz na komody choruje ale w domku jednorodzinnym chciałabym miec taki pokoj do refleksji i odpoczynku z duuuzym fotelem i mebloscianką pełną ksiązek, gdzie mogłabym sie w ten fotel wtopic z ksiązką i relaksowac do woli
Profil:
Wysłany: 2008-03-24, 19:17
1 tragedia nie cierpię takich kanciatych... 2 fajowe szczegolnie stolik hehehehe, 3 bardzo ładne kolor ekstra i kształt suuuper ale mam wątpliwosci co do wygody , na 5 scianka mnie zachwyciła , a na ostatnim wszystko pieknie wygląda ale mało funkcjonalne.... miałam czarne blaty bardzo długo i wierzcie mi.... przeklęłam kazda mozliwa klątwą i powiedziałam nigdy, ale to nigdy wiecej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum