Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-08, 14:46
te są super ja też lubie ciemne kolory mebli, w salonie mamy bardzo ciemne i są fajowe, tylko kurz troche widać nawet moje kuchenne wolałabym ciemniejsze, no ale narazie nie zmienie, w końcu mamy je dopiero 2,5 roku
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 221 dni temu Posty: 338 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-01-09, 13:08
bardzo przyjemne sypialnia:)) podoba mi sie smerfetkah
w takich ukladach baaardzo podoba mi sie ta polka co stoi w nogach lozka.. planuje w nowym mieszkanku cos takiego sobie sprawic;)
w Usa to np norma ze jakis kufer albo skrzynka/kosz wiklinowy stoja w nogach.
smerfetkahh, taką ciemna chcesz sypialnię? jest ładna, klasyczna, ale ja zdecydowanie muszę mieć jaśniejsze, cieplejsze kolory. ale to chyba Twój styl taki, zauważyłam, że salon podobnie klimatycznie urządzony macie to na kiedy szykujecie się do remontu?
Martha napisał/a:
w Usa to np norma ze jakis kufer albo skrzynka/kosz wiklinowy stoja w nogach.
a chyba i w Polsce to coraz bardziej popularne. jak chodziliśmy za meblami, to b. często były takie właśnie różnego rodzaju kufry, skrzynie, kosze proponowane, fajna sprawa
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 352 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-01-21, 17:20
smerfetkahh, podoba mi się, bardzo fajne mebeli, kolor ścian chyba bym tylko zmieniła, ale nie wiem czy ty chcesz dokładnie taka jak na zdjeciu czy o meble ci chodzi
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 269 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-22, 16:06
Agulka mi sie takze podoba meble super sciany to bym zmienila na bardziej jasniejsze cieplejsze kolorki ale w tym wydaniu efekt tez jest bardzo ciekawy
Ninka, absolutnie jak mi sie one nie podobaja ja wole komody,witryny takie cos mi sie kojarzy z wiocha sorrki tzn moze zle ujelam,po prostu tak jak jezdzilam na wies i mieli takie meble ja lubie bardziej moderne
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 371 dni temu Posty: 7209 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-03-23, 13:11
heh
no bo niektóre faktycznie tak się kojarzyć mogą,
mi też czasem :p
tylko zależy jakie drewno i jaki model
ale np ta ścianka nad drugim od dołu jest nawet fajna, właśnie bardziej 'nowocześnie' zaczyna lecieć...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-23, 13:14
Ninka, śliczne meble
a to łoże
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-23, 15:17
scianka na 2 od dołu bomba uwielbiam takie mam duzo ksiązek i w koncu mogłabym je ładnie wyeksponowac ogolnie to straaasznie duzy metraz i jasno bardzo w tych pomieszczeniach dodatkowy plus jak dla mnie i to duuuuuzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum