Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 353 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-09-26, 17:21
Moja siostra ma bardzo podobne mebelki, te ciemnoooo brązowe chyba nawet identyczne tylko ona ma dwie te takie z ,,mleczna" szybką No i jeszcze kilka różnic jest, ale pewnie mozna było sobie róznie je skompletować
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 353 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-09-26, 17:30
hehe to pewnikiem te same są. szkoda, że nie mam zdjęć bo moja sostrzyczka ma super umeblowane mieszkanko, ale przy najbliższej okazji popstrykam i wkleje. W pokoju dziennym ma właśnie te mebelki i dużą kremową gładką sofę, stolik kwadratowy z takiego samego ,,materialu" jak meble, jedną ścianę ma pomalowaną na czekoladowo a reszte na taki kawa z mlekiem, w niektorych miejscach obniżony sufit i takie ladne punktowe światełka , przedpokój zrobiony w cegiełce no mówie wam bajkaaaa.....<zakochany> zreszta wszystkie pomieszczenia superrroweeee, koniecznie muszę zdjęcia skołować
dodam, że meble sypialniane kupiliśmy z mieszkaniem, tzn. poprzednia właścicielka je po prostu zostawiła.
mebelki salonowe pokazywałam w temacie remonty, a tutaj mebelki, która dopiero do nas przybędą, do małego pokoju, w którym za czas jakiś może ktoś zamieszka
Informacje: Dołączyła 335 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-26, 23:11
Jejć, tyle pokazałyście fajnych mebelków, że aż mi się w głowie zakręciło
Madziu81, łóżko jest Nam też się marzy takie wielgaśne łóżko Na początku będziemy razem mieszkać w dwóch pokojach, więc się śmiejemy, że ten mniejszy pokój to nam cały łóżko zajmie
Informacje: Dołączyła 400 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-27, 15:59
fajowy ...musi byc wygodny ale nie w moim stylu najbardziej mi sie ten biały komplecik podoba
[ Dodano: 2007-09-27, 16:06 ]
ja uwielbiam i mam teraz fotele z rodzaju "finka" i uwielbiam je jak znajde mniej wiecej podobny do mojego to wkleje a teraz zapodaje finke zeby pokazac jak toto wyglada dla tych ktore sie nie orientuja i zajefajny fotelik bujany
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 387 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-27, 16:27
moj dziadek ma taki fotek xD no moze nie identyczny
uwielbiam sie w nim bujac
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum