Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 627 dni temu Posty: 2362 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-06-16, 19:03
kolorystycznie może bym i dała radę, ale nie podoba mi się nie wiem jak to nazwać- struktura tych mebli. chyba wolę szafki z innego, nie świecącego się materiału zrobione
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 120 dni temu Posty: 503 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-06-16, 19:13
Donn wlasnie o to mi chodzi... te dwa kolory to moje ulubione ale nie do sypialni... sypialnia ma mi sluzyc jako miejsce do wyciszenia i odprezenia...
czerwien pobudza, prowokuje
czarny przygnebia...
zestawienie kolorow jak nabardziej ok [mam je na glowie zreszta hahaha]
ale NIE do sypialni jak dla mnie
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 186 dni temu Posty: 5281 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-06-16, 19:23
a ja mam bordowe sciany w sypialni i wstawki kremowe np sufit i do tego ciemno brazowe brazowe meble i jest bosko do tego kremowe dodatki skosne okna i belki klimat na maxa a nie sa to lagodne kolory jednak przy swiecach jest bardzo przytulnie i romantycznie mmm....
[ Dodano: 2008-06-16, 19:24 ]
wiem ze troche nie na temat przepraszam
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 187 dni temu Posty: 38 Skąd: Zaczarowany las
Profil: Imię: Małgosia
Wzrost: 173
Wysłany: 2008-06-16, 20:44
dziękuję dziewczyny za opinie
właściwie chodziło mi o meble bardziej niż o kolor ścian
mi się strasznie podobają te meble, są stylizowane na stare meble w orientalnym stylu, wszystkie z tej kolekcji są tutaj http://www.meble.vox.pl/k...ra--/sypialnia/
i myślę że te zwaliste komody nadawały by się świetnie do salonu,
a w sypialni umieściłabym co najwyżej łóżko i jedną komodę no i szafeczki nocne,
kamasutra_lustro-kama(1).jpg a tu meble z tej serii np w korytarzu w otoczeniu białych ścian,
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 120 dni temu Posty: 503 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-06-16, 21:03
parasolka calkiem calkiem... kwestia gustu w sumie, ja wole nowoczesniej ale z jakims malym elementem innosci http://www.ikea.com/gb/en.../rooms/bedroom/
bardziej taka sypialnie bym zrobila
[ Dodano: 2008-06-16, 21:05 ]
z tych tam przedtawionych najlepsza wedlug mnie to numer 17
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 186 dni temu Posty: 5281 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-06-16, 21:50
Jak lda mnie to takie mebelki to marzenie cudo poprosyu
gdybym miala juz swoj domek to chcialabym urzadzic go w takim stylu
mam tytaj w berlinie znajomych z singapuru i oni maja troszke inne ale wlasnie takie orientalne meble cale mieszkanie przepiekne
uwielbiam te klimaty a ciemne meble maja klase
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
hej dziewczyny!
Mam do was prośbę abyście wypowiedziały się na jeden temat.
co byście powiedziały o ekskluzywnym pchlim targu na którym można kupić oryginalne przedmioty do mieszkania tj obrazy ,ręcznie robione mebelki,jakieś fajne wazoniki takie bardzo oryginalne nie zawsze drogie rzeczy?
bardzo proszę o wasze wypowiedzi
pozdrawiam gorąco
amanda, jeżeli rzeczy są ładne i w dobrej, przystępnej cenie to czemu nie
Nigdy nie korzystałam z tego typu rzeczy, także ciężko się wypowiedzieć i cokolwiek napisać o tym..
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 368 dni temu Posty: 4652 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-01, 11:59
amanda napisał/a:
o byście powiedziały o ekskluzywnym pchlim targu na którym można kupić oryginalne przedmioty do mieszkania tj obrazy ,ręcznie robione mebelki,jakieś fajne wazoniki takie bardzo oryginalne nie zawsze drogie rzeczy?
jest to swietny pomysl pod warunkiem,ze rzeczy sa w przystepnej cenie,a ty piszesz o ekskluzywnym pchlim targu wiec pewnie ceny bylyby rozniez ekskluzywne
Wzrost: 173
Wysłany: 2008-07-07, 12:23
jedyny pchli targ jaki znam to na Kole w Warszawie, mają tam mnóstwo ciekawych staroci
ja osobiście starych mebli bym nie kupowała, nawet po renowacji a to z powodu zapachu, ale jeśli chodzi o karafki, ozdobne talerze, srebra, bibeloty, zegary, kryształowe lustra, to jak najbardziej, uwielbiam takie stare przedmioty, kilka takich rzeczy może niesamowicie zmienić klimat wnętrza,
a jeśli chodzi o meble to preferuję nowe ale stylizowane na antyki, dlatego tak podobają mie się te meble Kamasutra, to repliki orientalnych antyków wykonane z drzewa cedrowego,
u mnie w domu, teraz to już w domu rodziców, bo się wyprowadziłam jest masa antyków z Koła właśnie. wygląda to owszem owszem, ale musi być odpowiednio połączone, albo wszystko w jednym klimacie staroci albo konsekwentnie w jakimś innym gatunku. niestety u mnie tego brakuje więc wygląda to różnie - kwadratowo i podłużnie s
ama natomiast w swoim mieszkaniu chętnie widziałabym połączenie klasyki z nowoczesnością więc sądzę że takie miejsca jak pchle targi ze starociami i innymi duperelkami mniej lub bardziej ekskluzywnymi to bardzo dobry pomysł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum