Ja nie chce aby moj maz byl przy porodzie,zreszta on sam sie do tego nie pali bedzie przy mnie moja przyjaciolka ktora poda mi ta wode i pomasuje....
Kazdy mezczyzna przechodzi to inaczej i nie bede namawialm meza jesli ma sie np.potem brzydzic!!
Zreszta to nie jest taki wspanialy widok i nie chcialabym aby mi tam zagladal bo sama sie wstydze
Ale rozmawialismy,ze jezeli sie jednak zdecyduje to w kazdej chwili moze wejsc,ale stac za mna a nie gapic mi sie jak dziecko wychodzi,dla mnie to jest takie bleee...
Informacje: Dołączyła 552 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-20, 08:30
smerfetkahh napisał/a:
Kazdy mezczyzna przechodzi to inaczej i nie bede namawialm meza jesli ma sie np.potem brzydzic!!
jasne, że tak, każd jest inny i na siłe go nie ciągnij, ale jak będzie chciał, to się zgódź, bo to będzie piękne przeżycie dla Was dwojga może stać za Tobą, nie musi nigdzie zaglądać ale ważne, żebyś czuła jego bliskość i wsparcie
i nie ma się czego wstydzić zresztą zobaczysz, że wstyd ucieknie, jak będzie Cię co chwile inny lekarz badał będziesz chciała szybko urodzić i przestaniesz zwracać uwage na takie pierdołki
Nie wiem jak w polsce ale tu jest tylko pielegniarka apoem dopiero przychodzi lekarz mnie zszyc.I nie wiem co jest w tym wspanialego,abym pokazywala jak dziecko wychodzi..znam osoby ktorym nie odpowiadal tan widok.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 572 dni temu Posty: 5524 Skąd: Sweden
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2007-10-21, 08:44
smerfetkahh napisał/a:
I nie wiem co jest w tym wspanialego,abym pokazywala jak dziecko wychodzi
Boze no przeciez to porod, to cos wspanialego a nie jakas operacja gdzie maja cie rozciac i flaki na wierzch wychodza nie wiem moze ja mam jakies staroswieckie myslenie ale tak mi sie wydaje
...nie spieram sie z toba bo moj P. tez nie chce byc przy porodzie ale za drzwiami tak.
U mojego męża w pracy jest facet który był przy porodzie swojej żony.Po dwóch tygodniach ją zostawił.Bo podobno się jej brzydził.Faceci sa okropni.Ja zapytałam mojego męża czy chce być przy narodzinach maleństwa.Nie chce.To jego wybór.Ja osobiście wolę żeby była ze mna moja mama
Profil:
Wysłany: 2007-10-21, 09:14
smerfetkahh napisał/a:
I nie wiem co jest w tym wspanialego,abym pokazywala jak dziecko wychodzi
przecież mąż nie stoi w tym momencie przed Tobą, tylko z tyłu i trzyma Cie za głowe itd. więc nie widzi dokładnie co siędzieje, no ale to Wasz wybór
madzia napisał/a:
przeciez to porod, to cos wspanialego a nie jakas operacja
zgadzam się z Madzią, ja sobie nie wyobrażam wspanialszego wydarzenia w życiu małżeństwa i bardzo dziwi mnie podejście smerfetkahh, mam wrażenie, ze dla Ciebie poród to zło konieczne
Megunia napisał/a:
U mojego męża w pracy jest facet który był przy porodzie swojej żony.Po dwóch tygodniach ją zostawił.Bo podobno się jej brzydził.
niezły kretyn widocznie nie dorósł do bycia mężem i ojcem
Dziewczyny co ma wspolnego milosc i bycie przy porodzie??
I to wcale nie musi oznaczac staroscwieckie myslenie moj maz po prostu to inaczej przechodzi i nie naciskalam ani nie bede,bedzie za drzwiami i jak sie zdecyduje to wejdzie jak pisalam.
Zreszta sa rzeczy ktore moj maz nie musi widziec.
I moim zdaniem powinniescie uszanowac czyjes zdanie
Smieszne jest twoje podejscie,czyli jak moj M nie chce byc przy porodzie to mnie nie kocha???
To czy ktos jest czy nie nie swiadczy o milosci tylko roznych pogladach na ta sprawe.
Profil:
Wysłany: 2007-10-21, 18:18
zgadzam się z obiema Madziami Wasz wybór, ale nie mów, że to nie ma nic wspólnego z miłością, bo ma i nikt nie powiedział, że jak mąż z Tobą nie pójdzie to będzie to oznaczać, że Cię nie kocha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum