Chciałabym was zapytac o to czy zdaża wam sie robic sobie dobrze samodzielnie ?? Jesli tak to czy moze robiłyscie to w jakiś ciekawych miejscach lub wiaza sie z tym jakies ciekawe histroie
ja ostatnio jakos czesciej zaczelam to robic czasami jak nei ma mojego faceta to mam ochote na male conieco mozna naprawde ciekawe rzeczy wymyslec hehe a wy macie jakies swoje techniki ??
To naturalne by poprzez masturbacje poznawać swoje ciało.
Lubie to robić razem z moim facetem czy też bez niego.
Dostałam kiedyś od niego fajny wibrator z króliczkiem do drażnienia łechtaczki.
Polecam rewelacyjne orgazmy.
a i owszem. kiedyś uczyłam się samej siebie w ten sposób. teraz już wszystko wiem, Marcin wie jeszcze lepiej ode mnie, więc niepotrzebne nam to do szczęścia.
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-15, 16:57
.... temacik fajowy a osobiscie nie bardzo wierze ze ktos tego nigdy nie robil i srednio ze nie robi aktualnie to naturalna sprawa i sposob rozladowywania napiecia sex jest zajebisty ,ale nie zawsze mozna sobie na niego pozwolic (np ja obecnie bez chlopa ) pozatym masturbacja to cos innego niz sex ...taka odskocznia , chwila sam na sam z sama soba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum