Informacje: Dołączyła 171 dni temu Posty: 92 Skąd: 100-lica
Profil:
Wysłany: 2007-12-01, 02:09
hmmm...może faceci się częściej przyznają, ale założę się,że na żadnym męskim forum, nie ma tematu o masturbacji
Swoją drogą, jak bym była facetem, to kochałabym to forum za takie babskie zwierzenia, nie mogłabym się oderwać
ale do tematu- jasne że tak! a kto tego nie robi? no chyba poza Carolyną
ale też mam lekkie opory przed swoim, czasem jak sie kochamy, jak coś go natchnie na eksperymenty, to prosi mnie o to, albo prowadzi mi tam rękę, ale nie czuję się z tym tak samo, jak sama (no nie wiem, dla mnie to chyba zarezerwowane jest dla "sam, na sam"), ale jak go kieeeedyś na początku związku raz nakryłam (on jeszcze nie wiedział,że ze mną można dość często;) i widocznie nie chciał mnie budzić...) to się tak podnieciłam, że wskoczyłam na niego i całą noc sie kochaliśmy
mnie jeszcze zastanawia jedno...o czym myslicie, lub co robicie podczas?-oglądacie jakieś erotyńce? fantaziujecie? pisemka?a może patrzycie się na jego zjęcie?
Masturbacja to nadal w naszym kraju temat tabu, a jest to przecież przyjemny, bezpieczny i powszechny sposób na rozładowanie napięcia seksualnego. Twój Styl udowadnia, że kobiecy orgazm to umiejętność, której trzeba się nauczyć, a masturbacja jest na to najlepszym sposobem. Bo trening czyni mistrza.
Pocieranie. Kobieta powinna złączyć nogi i pocierać udem o udo, drażniąc w ten sposób łechtaczkę. Można to robić siedząc lub leżąc, w ubraniu lub bez. Trzeba przy tym zaciskać i rozluźniać mięśnie krocza, aż osiągnie się orgazm.
Kołdra między nogami. Kobieta leży na brzuchu, między nogi wkłada fałdę z kołdry i pociera o nią łechtaczką.
Pralka to potężny wibrator. Po co czekać bezczynnie na pranie? Kobieta w tym czasie powinna ocierać się o pralkę, tyłem lub przodem, pomagając sobie dłońmi osiągnąć orgazm.
Metoda wodna. Kobieta drażni delikatnie łechtaczkę strumieniem wody z prysznica. Powinna rozluźnić nogi i wykonywać przy tym koliste ruchy biodrami. Można zmieniać siłę strumienia i temperaturę wody.
Palcówka prosta. Kobieta leży na brzuchu z poduszką włożoną pod brzuch i sięga ręką do swojego krocza. Palcem wskazującym i środkowym przesuwa między wargami sromowymi w górę i w dół, podrażniając od czasu do czasu łechtaczkę. Po chwili powinna zwilżyć palec wskazujący i pocierać ją kolistymi ruchami.
Gra na dwie ręce. Czyli masaż łechtaczki połączony z penetracją pochwową. Kobieta wewnętrzną częścią dłoni powinna masować łechtaczkę i jej okolice, a palce drugiej ręki wprowadzać i wyjmować z waginy.
Natarcie na punkt G. Kobieta kuca lub kładzie się na brzuchu. Opiera kciuk tuż nad łonem i dwa palce tej samej ręki wkłada do waginy. Następnie naciska palcami jej przednią ścianę, tak jakby chciała połączyć palce z kciukiem. Następnie szuka obszaru, który jest bardziej wrażliwy niż inne i stymuluje go na różne sposoby. Orgazm osiągnięty w ten sposób jest bardzo intensywny.
Doskonałym sposobem na osiągniecie rozkoszy, jest też oczywiście niezawodny wibrator. Najlepiej wybrać tzw. rabbit, czyli królika. Łatwo go poznać po specjalnych uszach, które dbają o stymulację łechtaczki. Ważne jest też odpowiednie nawilżenie, które ułatwia i uprzyjemnia masturbację.
Jeżeli kobieta nauczy się sama osiągać orgazm, będzie jej znacznie łatwiej uzyskać pełną satysfakcje podczas seksu ze swoim partnerem.
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 59 dni temu Posty: 629 Skąd: M......
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 172
Włosy: jestem czarnulką
Stan: żona ,mama i sis :)
Partner: M...
Wysłany: 2008-04-24, 11:26
Dorotea, eeeeeeee to chyba nie ,w końcu z facetem jest chiba lepiej co niż samej ze sobą
_________________ Jestem...aniołem...? czy jestem demonem?
Bóg stworzył mnie a diabeł opentał...
Więc jaka jestem? Grzeszna czy święta?
Anioł czy demon? Piorun czy miód?
Gołąb czy żmija? Upiór...czy cód?
zdradliwa... czy wierna...? dobra, czy zła?
wiec jaka jestem?czy ktoś mnie zna
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 59 dni temu Posty: 629 Skąd: M......
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 172
Włosy: jestem czarnulką
Stan: żona ,mama i sis :)
Partner: M...
Wysłany: 2008-04-24, 11:47
angik1683, aaaa no niby są ale wiesz jednak facet to facet
_________________ Jestem...aniołem...? czy jestem demonem?
Bóg stworzył mnie a diabeł opentał...
Więc jaka jestem? Grzeszna czy święta?
Anioł czy demon? Piorun czy miód?
Gołąb czy żmija? Upiór...czy cód?
zdradliwa... czy wierna...? dobra, czy zła?
wiec jaka jestem?czy ktoś mnie zna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum