hmm.. szczerze mówiąc to zdarzało się ale rzadko... teraz to już tym bardziej niee... mam swoje kochanie i on w zupełności mi wystarczy...
Ewa19 szczoteczką do zębów...?? hmm..
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
uaaaaa...czy ja przeczytałam: szczoteczka do zębów? no, tego jeszcze nei słyszałam;) ja osobiście sama sobie niczego włożyc do pochwy nie jestem w stanie (z tamponami mam problem xD), ale stymualcja łechtaczki to co innego.
_________________ rokiiiiisssss nadchodziiiii/chwilowo w domciu
.... temacik fajowy a osobiscie nie bardzo wierze ze ktos tego nigdy nie robil i srednio ze nie robi aktualnie to naturalna sprawa i sposob rozladowywania napiecia sex jest zajebisty ,ale nie zawsze mozna sobie na niego pozwolic (np ja obecnie bez chlopa ) pozatym masturbacja to cos innego niz sex ...taka odskocznia , chwila sam na sam z sama soba
Dokładnie:) Mnie na przykład odstresowuje.. przed egzaminem
moze dziwny sposob pozbycia sie stresu ale mi bardzo pomaga i zupelnie rozluzniona ide na egzamin:D
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 316 dni temu Posty: 172 Skąd: Sanok
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167
Włosy: jasne
Wysłany: 2007-09-13, 01:10
shibuyaaa napisał/a:
Mnie na przykład odstresowuje.. przed egzaminem
heh niezle;) ja w takich momentach dla odmiany kompletnie nie mam na cos takiego ochoty:D ..a moze po prostu nie probowalam:) Masturbacja to masturbacja..faceci to robia..kobiety tez:) .. Mimo wszytsko wydaje mi sie jednak ze kobiety bardziej sie tego wstydza..moze przez stereotyp..a to przeciez fajna sprawa na poznanie wlasnego ciala:) Ale obecnie moj misiek wystarcza mi calkowicie..tzn wystarczy jak wroci w koncu z Anglii ^^
_________________ ..gdy jest bardzo smutno, to kocha sie zachody słońca..
.. Mimo wszytsko wydaje mi sie jednak ze kobiety bardziej sie tego wstydza..moze przez stereotyp..
taaaaaak...taki dziwny temat tabu. O ile facet z łatwością i dziwną satysfakcją potrafi o tym opowiadac, tak my...się wstydzimy. Stereotyp, nie stereotyp coś jest (nie) na rzeczy.
_________________ rokiiiiisssss nadchodziiiii/chwilowo w domciu
Informacje: Dołączyła 336 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-13, 20:17
Hmm, a ja jakoś nie praktykuję od dawna. Zdarzało mi się jak byłam młodsza, jak poznawałam swoje ciało. Odkąd jestem z Piotrkiem, to może z 5 razy mi się zdarzyło
Tak, masturbacja jest niezawodnym sposobem na poznanie swojego ciałka. Wiemy, co nas podnieca, co wywołuje dreszczyk -a co zupełnie nie kręci.
Wszystko jest dla ludzi, więc i to
masturbacja-rzecz normalna, dobrze ze juz powoli rozwiewaja sie chmury tabu ktore nad nia krazyly tyle czasu.Jak dla mnie to niezawdony sposob na skuteczne rozladowanie napiecia, bez jakiegokolwiek zwiazku czy z kims jestem czy tez nie.
_________________ W Niebiosach mnie nie chcą-bo byłam niegrzeczna
W Piekle mnie nie chcą- bo boją się konkurencji >:->
masturbacja-rzecz normalna, dobrze ze juz powoli rozwiewaja sie chmury tabu ktore nad nia krazyly tyle czasu.Jak dla mnie to niezawdony sposob na skuteczne rozladowanie napiecia, bez jakiegokolwiek zwiazku czy z kims jestem czy tez nie.
dziekuje za poparcie poza tym bedac z kims trzeba sie naprawde umiec zgrac zeby to wszystko dobrze i sprawnie poszło a na to potrzeba troche czasu i treningu;-)
_________________ W Niebiosach mnie nie chcą-bo byłam niegrzeczna
W Piekle mnie nie chcą- bo boją się konkurencji >:->
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum