Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 145 dni temu Posty: 2987 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-08-08, 09:25
DiventeX, na ciaze przyjdzie czas... mam potrzebe to robie to na co mam ochote i tyle. cZemu wy ciagle patrzycie na moj wiek... wiek wiekiem ale nie odmowie sobie czegos co mi sprawia przyjemnosc bo ja mam taki wiek...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 281 dni temu Posty: 1399 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-08-08, 10:35
krowka17, nie chodzi o Twój wiek, ale o Twój poziom wiedzy na pewne tematy... Wybacz przed chwilą nie wiedziałaś czym jest seks oralny a masturbacje uważałaś za coś obrzydliwego i nie zrozumiałego.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 525 dni temu Posty: 11249 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-08-08, 18:05
DiventeX,
DiventeX napisał/a:
moze czas zajsc w ciaze ?
może czas otworzyć oczy
czasy się zmieniają, niektóre rzeczy są do zaakceptowania inne nie
Spanie u chłopaka jeszcze "przeboleję"
ale sexu chyba nie chociaż ja też miałam 16 lat tzn końcówka ale jeszcze 16
moja matka to sie od dwóch lat zastanawia, czy jestem dziewicą a spać nam ze sobą pozwala... robiąc wcześniej stosowny wykład
co do masturbacji... ja też jakoś tak od 12 roku życia.. i jestem pewna, ze gdybym tak wcześnie nie zaczęła nie dojrzałabym seksualnie i zrobiłabym coś głupiego bawi mnie tylko to, że kobiety potępiają masturbację, a w większości same to robią.. bojąc się przyznać, a przecież to nic zdrożnego..
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 245 dni temu Posty: 6413 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-08, 22:22
szczerze mowiac ja kiesys podchodzilam do sprawy tak jak krowka17, ale raz sprobowalam i mi sie nawet spodobalo, czesto robie to dla T. bo on lubi na to patrzec
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 245 dni temu Posty: 6413 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-08, 22:33
krowka17 napisał/a:
eee yyy.... ja nawet nie wiem jak sie do tego zabrac co mam sobie placa wlozyc???
niekoniecznie....
lepiej byloby podrazniac łechtaczke przy pomocy palca ze sie tak wyraze...
do czasu kiedy poczujesz cos dziwnego i za razem przyjemnego
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum