Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 181 dni temu Posty: 3303 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-06, 23:52
Sabina napisał/a:
Nie obrażam... Przepraszam że kogoś uraziłam ale poprostu nie wyobrażam sobie tego...
no ta wypowiedz juz lepiej brzmi pamietaj czlowiek jest czlowiekiem...nikt siebie nie zna w 100% na co kazdy ma ochote to to robi...raz sie zyje nie warto odmawiac sobie przyjemnosci jesli sie komus to podoba:) ja sobie siebie nie wyobrazam w czyms takim... dlatego tego nie robie
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-06, 23:56
Sabina napisał/a:
No masz racje Źle zrobiłam że odrazu obraziłam wiem Każdy jest inny i każdy inaczej do pewnych spraw podchodzi...
dokladnie kazdy popelnia bledy... na drugi raz poprostu wystarczy pomyslec 2 razy zanim sie cos napisze ale dobra juz nie robmy jak cos to na pogaduchy
Informacje: Wiek: 32 Dołączył: 160 dni temu Posty: 100 Skąd: Łódź
Profil:
Wysłany: 2008-08-07, 19:15
krowka17 napisał/a:
eee...to moje zdanie odnosnie masturbacji... nie brzydze sie siebie tylko smiac mi sie chce jak mialabym sie..."dotykac" sama... to nie chodzi o moje cialo tylko o to ze nie umiem sobie siebie wyobrazic w takiej sytuacji...nie prubowalam i nie chcem tego prubowac od takich rzeczy mam chlopaka
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-07, 21:01
kot_czpiot, nie badz taki pewny ze go zabraknie... ja watpie w to ze go zabraknie ale wiesz... tego swiatu jest pol kwiatu ^^ czy jak to tam bylo ... nie ten to inny
Informacje: Wiek: 32 Dołączył: 160 dni temu Posty: 100 Skąd: Łódź
Profil:
Wysłany: 2008-08-07, 21:04
krowka17 napisał/a:
kot_czpiot, nie badz taki pewny ze go zabraknie... ja watpie w to ze go zabraknie ale wiesz... tego swiatu jest pol kwiatu ^^ czy jak to tam bylo ... nie ten to inny
Tylko ilu jest taki co będą się Tobą zajmować w nieskończoność.
Ale rzeczywiście kwiatu jest pół światu... nie długo dojadą jeszcze ze wschodu.
I z zachodu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum