ja jeszcze pamiętam czasy kiedy się w ksiązkach mądrych czytało, ze od masturbacji jest sie bladym, słabym i się wzrok traci... a na religii ksiądz grzmiał o grzechu smiertelnym!!!
a teraz, prosze... temacik otwarty
a co do masturbacji przy partnerze?
w y s m i e n i t a zabawa
Tak zdarza się, najczęsciej w obecności miśka. Zdarza mi się samej, np pod prysznicem, albo jak misiek ma na noc do pracy hihi.
Nie wiem czemu ale jakoś niechętnie się przyznaje mężowi, że sama robiłam sobie dobrze
Nie wiem czemu ale jakoś niechętnie się przyznaje mężowi, że sama robiłam sobie dobrze
eee tam. przecież to nie wstyd
ja coprawda nie czuję potrzeby, kiedy Miśka nie ma. ale mam ochotę na takie pzredstawienie przed Nim. tylko coś się zebrać nie mogę
jak miałam faceta to nie musiałam tego robic, chyba ze z nim np. przez tel jak nie moglismy byc z sobą. Teraz.. ? Odkad jestem sama nie robuiłam tego,jakos nie mam nastroju na erotyczne uniesienia nawet poprzez masturbacje
Ale nie potępiam jej... przecież to sex z kimś kogo kocham...
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
jamasturbowałam sie w ubikacji dworcowej byłam w podruzy i juz nie mogłam wytrzymacwkladalam do mojej pochwy ...szczoteczke do zebow byle by tylko sie zaspokoic
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 397 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-07-31, 08:19
Ewa19 napisał/a:
jamasturbowałam sie w ubikacji dworcowej byłam w podruzy i juz nie mogłam wytrzymacwkladalam do mojej pochwy ...szczoteczke do zebow byle by tylko sie zaspokoic
Prponuję pisać ze słownikiem ortograficznym bo ciężko Ciebie czytać.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 371 dni temu Posty: 7209 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-07-31, 10:52
Ewa19 napisał/a:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum