Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Masturbacja :)
Autor Wiadomość
Kate 
mała suczka

Informacje:
Dołączyła 572 dni temu

Profil:
Wzrost: jest ok :)
Włosy: blondi

Wysłany: 2008-07-07, 10:37   

no właśnie tylko problem tkwi w tym, że nawet nie mam takiej potrzeby, żeby użyć jakiegoś żelu i sie dotykać. W chłopakiem kochając się nie mam orgazmu, zaczynam się już zastanawiać cyz to jest normalne - czytałam, że większość kobiet do 30 roku życia ma problemy z orgazmem, nie mogą się teo nauczyć odczuwać, że wszytsko zalezy od psychiki.

REKLAMA

fajna babka 
aspołeczna

Informacje:
Dołączyła 165 dni temu

Profil:
Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
smutna

Wysłany: 2008-07-07, 16:03   

Kate, nie wiem czy dobrze zrozumiała to co napisałaś w swoich postach ale uwierz mi tylko mała grupa kobiet nie może przeżyć orgazmu z innych powodów które wymagają konsultacji z lekarzem np. molestowanie w dzieciństwie. a wiec wszystkie inne przydatki są normalne i zdolne do zmiany (ja nadal w to wierze że kiedyś mi się uda) ale większość kobiet musi tego sie nauczyć nauczyć sie czerpać przyjemność z pieszczot i skoncentrować się na własnych odczuciach czyli przyjmować rozkosz jaką ofiaruje nam partner.

Co do masturbacji to piszesz że czasem robisz to innymi metodami (ocierając się) a wiec zakładam że masz wtedy ochotę na to postaraj sie w tym momencie nie sięgnąć po poduszkę tylko po wilgotne palce nie rób tego gdy nie masz ochoty ale zrezygnuj z poduszki jakby odłóż ją na bok by cię nie kusiło i sprawdź czy dotykanie sie jest takie złe. Możliwe że masz opory wyniesione np.z rygorystycznego wychowania przez rodziców i boisz sie że dotykanie sie jest czymś złym albo wmówiłaś sobie że nie jest to przyjemnie jeśli po kilku próbach będziesz się z tym źle czuła nie zmuszaj się tylko udaj do seksuologa. Jeśli nie odczuwasz wcale podniecania ochoty na seks przez wszystkie dni w miesiącu (bez względu na okoliczności) to dobrze będzie jak pójdziesz do lekarza czasem potrzeba rozmowy z fachowcem.

Kate 
mała suczka

Informacje:
Dołączyła 572 dni temu

Profil:
Wzrost: jest ok :)
Włosy: blondi

Wysłany: 2008-07-08, 09:00   

Odczuwam ogromną satysfakcję z seksu z moim chłopakiem i wręcz przeciwnie - mam duuużą ochotę na seks :-) jak ON dotyka mojej łechtaczki palcami to to jets takie dziwne uczucie, trudno jest mi to wyjaśnić kokretnie.

fajna babka 
aspołeczna

Informacje:
Dołączyła 165 dni temu

Profil:
Nastrój:
smutna

Wysłany: 2008-07-09, 20:51   

Kate, nim nie opiszesz bardziej szczegółowo tego uczucia to nie będziemy mogły ci pomóc doradzić. Może twój chłopak robi to niezupełnie umiejętnie na mocno albo za słabo :-) może lepiej byś się czuła gdyby najpierw popieścił cię językiem a później palcem. Postaraj sie bardzie opisać swoje odczucia.

krowka17 
Koniczynka

Informacje:
Dołączyła 145 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*

Wysłany: 2008-07-25, 23:27   

az mnie zdziwilo to co tu przeczytalam 0.o nigdy nawet nie prubowalam sie masturbowac....nie bawi mnie to ;)

[ Dodano: 2008-07-26, 00:28 ]
Kate napisał/a:
no właśnie tylko problem tkwi w tym, że nawet nie mam takiej potrzeby, żeby użyć jakiegoś żelu i sie dotykać. W chłopakiem kochając się nie mam orgazmu, zaczynam się już zastanawiać cyz to jest normalne - czytałam, że większość kobiet do 30 roku życia ma problemy z orgazmem, nie mogą się teo nauczyć odczuwać, że wszytsko zalezy od psychiki.
ja tez nigdy nie mialam orgazmu i watpie zer dostane....

Zosiek

Informacje:

Profil:

Wysłany: 2008-08-05, 10:20   

lubie sie masturbowac, lubie jak patrzy sie wtedy na mnie moj facet, czuje sie taka bezwstydna, mam wtedy taki strszanie potezny orgazm, a pozniej kocham sie jeszcze raz z moim facetem... onanizuje sie od 12 roku zycia, nie wiem czemu niektore kobiety boja sie o tym rozmawiac, bopja sie masturbowac? Zakazy jakies domowe, kulturowe czy jak? Nie jestesmy przeciez mieszkankami krajow islamskich

cerrata 

Informacje:
Dołączyła 525 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-08-05, 10:22   

Zosiek napisał/a:
onanizuje sie od 12 roku zycia

uu
jak miałam 12 lat nie wiedziałam co to znaczy... :roll:

malenka 

Informacje:
Dołączyła 281 dni temu

Profil:
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2008-08-05, 11:48   

cerrata napisał/a:
jak miałam 12 lat nie wiedziałam co to znaczy...

Ja widziałam że nazywa się to samogwałt, ale nie praktykowałam, potem poznałam inne nazwy i smaczek tego :P
To jest dośc wstydliwe dla niektórych, bo generalnie w jakis tam sposób oznacza to brak partnera, brak kogoś kto mógłby to zrobic, że tak powiem za Ciebie, bo albo się go nie ma albo kiedy ma się ochotę to on jest daleko. No generalnie w jakiś spoósb symbolizuje samotnośc, przynajmniej mi się tak zdaje, chociaż nie twierdze, że jest to reguła, bo niektórzy robią to przy partnerze :mrgreen:
Ja sama kiedy byłam młodsza strasznie się tego wstydziłam i uważałam, że robię jakies wielkie złoooo. No ale z czasem jak się człowiek edukuje to wie, że to nic złego a czasem nawet pomaga, w życiu seksualnym :)
Heh ja mam w domu jeszcze książkę w której jest napisane, że masturbacja powoduje bezpłodnośc (bardzo stara :P ) :roll:

Elodi 
Pustka

Informacje:
Dołączyła 129 dni temu

Profil:
Imię: Klaudia
Stan: panna
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2008-08-05, 11:51   

Chyba Kościół tę książkę wydał :D :P

milli 
Milli

Informacje:
Dołączyła 233 dni temu

Profil:
Imię: Emilka
Stan: mezatka :)
Partner: Saša

Wysłany: 2008-08-05, 14:24   

Pewnie tak, ja to kiedys gdzies slyszalam ze u tych ktorzy sie masturbuja to wlosy miedzy pacami wyrastaja :lol:

Elodi 
Pustka

Informacje:
Dołączyła 129 dni temu

Profil:
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2008-08-05, 14:27   

:lol: :lol: :lol:
Jeszcze o czymś takim nie słyszałam, ale do kabaretu by się nadawało :P

fajna babka 
aspołeczna

Informacje:
Dołączyła 165 dni temu

Profil:
Nastrój:
smutna

Wysłany: 2008-08-05, 14:39   

Zosiek napisał/a:
onanizuje sie od 12 roku zycia,
jak miałam 12 lat to jeszcze nie wiedziała co to znaczy a co dopiero by to robić :-) ale z czasem jakoś tak poznałam reakcje swojego organizmu na rożny rodzaj dotyku ii jakoś tak poszło :oops: wydaje mi sie że malenka, ma racje dziś jeszcze pokutuje przekonanie że robią to osoby które są same a jak to robisz to znaczy że jesteś sama takie dziwne myślenie jestem sama nie mam z kim sypiać muszę robić to sama wiec jestem gorsza.... ja uważam ze nie ma w tym nic złego jak nie ma sie partnera albo jest on daleko a normalnym odruchem jest że sie chce czasem :- )

wiecie ale od tego oślepniecie i bezpłodne będziecie.... oj te zabobony nie wiadomo czemu majce służyć :-)

Elodi 
Pustka

Informacje:
Dołączyła 129 dni temu

Profil:
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2008-08-05, 14:44   

Ja również nie za bardzo wiedziałam, co to znaczy onanizować się w wieku 12 lat :P Dzisiaj już wiem, ale wielkich doznań i odczuć nie mam z tym związanych. Może nie umiem się rozluźnić, nie wiem. Bynajmniej nie ciągnie mnie do tego, wolę baraszkować ze swoim panem :P

cerrata 

Informacje:
Dołączyła 525 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-08-05, 14:46   

milli napisał/a:
ja to kiedys gdzies slyszalam ze u tych ktorzy sie masturbuja to wlosy miedzy pacami wyrastaja :lol:

ta, tak se ludzie mówili i się śmiali jak któryś na ręce popatrzył ;-)

Elodi napisał/a:
Bynajmniej nie ciągnie mnie do tego

mnie też właśnie nie
czasem coś tam się dotknę, jak z nim jestem, bo jego to 'kręci' ;-)
ale bez rewelacji jak dla mnie :P

angik1683 

Informacje:
Dołączyła 427 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2008-08-05, 14:49   

cerrata napisał/a:
milli napisał/a:
ja to kiedys gdzies slyszalam ze u tych ktorzy sie masturbuja to wlosy miedzy pacami wyrastaja :lol:

ta, tak se ludzie mówili i się śmiali jak któryś na ręce popatrzył ;-)
no,tez to znam,glupie to bylo :-P

Odpowiedz do tematu