Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 124 dni temu Posty: 508 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-06-11, 14:15
a ja tam sie nie ukrywam ze lubie bo kto zna moje cialo lepiej niz ja sama
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
czytałam w statystykach,ze tylko 1/3 kobiet ankietowanych sie przyznaje...
a może po prostu tyle kobiet naprawdę się masturbuje? dlaczego od razu zakładać, że robi to prawie każda? wydaje mi się, że teraz jak kobiety to robią, to o tym mówią, bo to żaden wstyd. a że jednak duża część kobiet żyje w szczęśliwych związkach, to nie potrzebują już masturbacji do szczęścia i naprawdę tego nie robią.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 518 dni temu Posty: 7
Profil: Wzrost: jest ok :)
Włosy: blondi
Wysłany: 2008-07-04, 12:15
ja natomiast mam większy problem rzadko mi się zdarzało i zdarza bym sama sobie sprawiała taką przyjemność, ale jeśli już do tego dochodzi to mam zupełnie inne metody,czyli : poduszka między nóżki i delikatnie się pocieram o nią. Tylko w ten sposób, kiedyś próbowałam paluszkami ale szybko sie poddawałam i nie sprawiało mi to takiej satysfakcji. Pewnie stąd mam teraz takie problemy by przeżyć orgazm kochając się z moim facetem bo niestety nigdy go jeszcze nie miałam
nie wiem co mam robić
pomocy
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-04, 14:16
Kate, po prostu przyzwyczaiłaś sie do takiego rodzaju pieszczot i teraz ciężko uznać ci inne za przyjemne. Może sprobujesz kopić sobie jakiś rozgrzewający żel i dasz sobie DUżO na dotykanie powolne rozbieranie a potem odrobinka żelu i powoli zacznij sie pieścić probuj różnych sposobów góra - dół w kółeczko lub mieszanie rożnych intensywności naciski , możesz wsuwać palec do pochwy robić rożne rzeczy na co przyjdzie ci ochota. Aż poczujesz że to ci sie podoba nie obrazu musisz tak doprowadzić sie do orgazmu ale na jakiś czas zrezygnuj z zabaw z poduszką. Co do orgazmu z partnerem (głowy nie daje bo mam z tym problem) ale wydaje mi sie że jeśli nauczysz sie sama pobudzać ręka swoją łechtaczkę wtedy łatwiej ci będzie poprowadzić jego rękę by pieścił cię tak jak ci sie to podoba...
Ja to robie jednak jakoś tak nie potrafię przed partnerem jak na razie to mój jedyny skuteczny sposób na orgazm ale mam nadziej że za jakiś czas zmienię na pieszczoty mojego chłopaka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum