Informacje: Dołączyła 165 dni temu Posty: 2618 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-13, 21:24
Blady Kris mi się podobał Ta ruda ładnie śpiewałam, ale piosenka naprawdę nie dla niej, mam wrażenie, że jakaś dziewczynka z brytyjskiej edycji ją śpiewała. Barmani sympatyczni, show fajne, ale czy na taką miarę? Nie wiem.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 317 dni temu Posty: 1547 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-11-24, 13:34
Wiecie to jest tak, że mam mieszane uczucia co do Klaudii Kulawik. W sensie moim zdaniem nie powinna znaleźć się w finale. Nie przeczę temu że ma silny i ładny głos. Ale na tym koniec. W sensie wyobrażacie sobie jej płytę?? Co na niej będzie piosenki Niemena i Villas?? Albo może smerfne hity?? Ją trzeba najpierw oszlifować, popracować nad nią (długo bo nawet sama nie potrafi na scene wyjść tylko ktoś jej musi kroki podpowiadać). Moim zdaniem do finału powinni przechodzić ludzie którzy już mają pomysł na to co i jak będą robić, jak ich kariera będzie wyglądała.
Tak samo jakoś ta dziewczyna 15 letnia co wygląda na 30... wszyscy się nią zachwycają a mi się nie podobało jej wykonanie Jacksona. Ten pierwszy na castingu był super, natomiast ten drugi... jakby w ogóle nie wiedziała o czym śpiewa tylko popisywała się swoim głosem Billy Jean to piosenka o facecie którem kobitka chce wmówić że jest z nim w ciąży. Więc sorry ale jakoś jej nie uwierzyłam
tak samo moim zdaniem do ćwiczeń do pracy i będzie z niej nie tylko wokalistka ale i artystka
zamiast nich (no może tylko zamiast tej klaudi k.) naprawdę mógł wejść ten mały Karol co tańczył elektric bugee czy jak to się tam zwie
Najbardziej podobali mi się Audiofeels (są genialni), barmani też super mają faceci talent i jeszcze ten zespół chłopaczków którzy breaka tańczyli
Ostatnio zmieniony przez malenka 2008-11-24, 13:40, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 131 dni temu Posty: 1610
Profil: Imię: magda
Wzrost: 158
Włosy: brązowe
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-24, 13:38
U nas lubi sie wokalistów i dlatego tylu ich przechodzi do finału. Klaudia gdyby nawet wygrała to na pewno nie bedzie nagrywac płyty . Pewnie bedzie sie dalej uczyc i moze za pare lat jak sie ukształtuje to moze wtedy.
Wysłany: 2008-11-24, 13:48
magdaaaaa, no właśnie a nie lepiej by było teraz aby wygrał czy też nawet przeszedł do finału ktoś kto już ma jakiś pomysł na siebie?? A Klaudii można by zasponsorować jakieś lekcje wokalu, czy cos takiego
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 131 dni temu Posty: 1610
Profil: Imię: magda
Wzrost: 158
Włosy: brązowe
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-24, 13:52
Nie wiem czy lepiej ma na pewno talent i to jest program dal takich ludzi. dla mnie nie musi wygrywać , moze byc druga;-). wiele interesujacych talentów odpadło bo takie sa zasady . ale wiele odpadło bo miało mocna konkurencje ( np. barmani).
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 560 dni temu Posty: 11515 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-11-24, 17:36
malenka napisał/a:
Tak samo jakoś ta dziewczyna 15 letnia co wygląda na 30... wszyscy się nią zachwycają a mi się nie podobało jej wykonanie Jacksona. Ten pierwszy na castingu był super, natomiast ten drugi... jakby w ogóle nie wiedziała o czym śpiewa tylko popisywała się swoim głosem
nie mów tak
hahaha
nawet jak się popisywała to ma czym! widać było, że czasem przesadza, ale jakoś tak ucho nie bolało
tej Klaudii Kulawik faktycznie, nie podziwiam ZBYT Tą rudą zjechali, że śpiewa piosenki starych bab (litnej hjuston) a ona niemena i villas? halo? nie wzbudza ona we mnie żadnych emocji, dziecko odśpiewało co miało odśpiewać i już
ale wiecie, coś mnie w niej 'kręci' taka cicha jest, spokojna zobaczymy, co przyniesie czas
Wysłany: 2008-11-24, 20:27
cerrata napisał/a:
nie mów tak
Czego?? Że ma 15 lat a wyglada na 30??
Przeca to prawda
Jak usłyszałam że ma 15 to zrobiłam takie lol do ekranu
To nie jest zarzut broń boże, tylko dzieci z mojego rocznika w tym ja w wieku 15 lat wyglądały na 15 lat a nie na gorące 30
ja się zgadzam, że ma piękny głos i bardzo podobał mi się jej pierwszy występ na castingu, ale sama widziałaś że na koncercie zaśpiewała tak jakby w ogóle tekst jej nie interesował
a z Klaudii coś będzie napewno ale za wiele lat, po ciężkiej pracy bo sam głos to nie wszystko żeby być piosenkarzem, ale ona jest jeszcze malutka więc czego od niej wymagać póki co
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum