Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 131 dni temu Posty: 1622
Profil: Imię: magda
Wzrost: 158
Włosy: brązowe
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-29, 12:43
mnie sie Chylinska bardzo podoba, myslałam ze bedzie może nieaktowna albo bardzo surowa i bedzie czepiac sie głupot ale jest super. Co do foremniak to mam wrażenie ,że chce sprawiać wrazenie eksperta ale jej nie wychodzi , a najbardzej mnie drazni jak próbuje mówić językiem nastolatków.
[ Dodano: 2008-10-14, 13:29 ]
Babcia z kartetaki - harmonijkami była cudowna , troche s zkoda ze dalej nie przeszła
[ Dodano: 2008-10-18, 17:33 ]
dzis kolejny odcinek, ale pewnie dopiero jutro powtórke obejrze bo dzis wychodze.
za bardzo pewna siebie była na początku gdy sie wypowiadała..chociaż nie wiem o czym mówili to było widac..
swobodnie czuje sie na scenie
ale śpiewa tak sobie nie zachwyciła mnie..
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają... bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 560 dni temu Posty: 11515 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-11-09, 19:49
co do tej małej Francuski ..
Głos jej się łamie, bo jeszcze młoda jest, to się wyrobie
Ale ma zarąbiste warunki, poczucie rytmu dobre, i nieźle operuje, różne tam jak to się nazywa wibratta dodaje i inne efekty.
Na prawdę bardzo dobrze
[ Dodano: 2008-11-09, 19:51 ]
no i prześliczna jest
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 133 dni temu Posty: 1097 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-11-09, 20:00
skinnybitch, na tej stronie możesz zobaczyć wczorajsze występy http://mamtalent.plejada.pl/
Ładny ma głos ta 12latka, tylko nigdy bym nie pomyślała że ona ma 12 lat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum